Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

REACŢII! Ce a urmat, dupã cãzãtura lui MȊNZȊNĂ de la Goleşti! VIDEO

postat in 16.09.2019 - 11:42 AM / autor: Razvan Vizualizari articol 858


Medie calificativ: 3.67 in baza a 3 voturi
Va multumim pentru vot!


REACŢII! Ce a urmat, dupã cãzãtura lui MȊNZȊNĂ de la Goleşti! Sâmbãtã, la Goleşti, vicele CJ, Ion Mînzînã, a cãzut pe scenã, dupã ce s-a împiedicat de o treaptã. Fusese invitat de şeful Dan Manu, pentru a premia tinerii excepţionali ai Argeşului, alãturi de Maria Dinu, administratorul judeţului. Momentul lui Mînzînã, la care s-a râs pe bune, a fost dublat de nepãsarea lui Manu şi a Mariei Dinu, care ar trebui sã tragã un semnal de alarmã...

 Pe filmare, se vede clar cã baronul Dan Manu se uitã puţin la Mînzînã, dupã ce a cãzut, apoi îşi continuã discursul. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nicio mânã întinsã, niciun cuvânt de îngrijorare. Se vede profilul doctorului Manu, fost şef la IML. Dupã o viaţã de disecat cadavre, dom’ preşedine nu se poate comporta omeneşte nici mãcar cu colegul de partid şi de CJ.

Apoi, a se vedea reacţia Mariei Dinu, Nr. 2 în CJ, dupã Dan Manu. Care l-a ocolit pe Mînzînã, ca nu cumva sã se împiedice de el. Dupã principiul: “Am împiedicat unul, mai am unul...”. Altfel, femeia cu mânã de fier a Argeşului, are inimã de piatrã.

Dupã reacţiile celor doi grei din CJ, ne şi mirãm cã nu s-au prãpãdit de râs la cãderea lui Mînzînã. Adicã daca n-au tot n-au tresãrit, mãcar sã fi râs, zic...