Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Ansamblul Folcloric DORUL – reprezentaţie de EXCEPŢIE în Coreea de Sud! VIDEO

postat in 08.10.2019 - 14:22 PM / autor: Anca Vizualizari articol 701


Medie calificativ: 5.00 in baza a 1 vot
Va multumim pentru vot!


Ansamblul DORUL, reprezentaţie de EXCEPŢIE în Coreea de Sud! VIDEO Ansamblul Folcloric DORUL s-a întors din Coreea de Sud unde au participat la trei mari festivaluri de dans în orașele Seul, Daegu și Cheonan. La șapte ani de la câștigarea Premiului I la Concursul Mondial de Dans de la Cheonan, DORUL a avut statutul de invitat special al Asociației Coreene de Dans. Ca de fiecare dată DORUL a reprezentat România cu cinste și mândrie, reconfirmându-și valoarea artistică.

  Dansatorii au fost apreciați de personalități marcante ale artei coregrafice coreene, printre care directorul Baletului Național Corean din Seul. Prof. CHO Nam Gyu, președintele Asociației Coreee de Dans a spus despre Ansamblul Dorul că este “cel mai bun grup de dans din lume iar dansatorii sunt fantastici”.

 Pe lângă reprezentațiile de scenă, argeșenii au suținut și spectacole de stradă în care publicul a putut interacționa direct cu fiecare artist. Cele mai impresionante au fost paradele pe bulevardele centrale desfășurate într-o atmosferă copleșitoare datorită grandorii evenimentelor.

Sutele de dansatori din toată lumea dar și zeci de trupe de dans autohtone au încântat publicul coreean cunoscut ca un mare iubitor al dansului. În cele zece zile petrecute în Seul, Daegu si Cheonan, dansatorii au fost aplaudați de zeci de mii de spectatori. Pentru DORUL turneul din Coreea de Sud a însemnat o nouă experiență fabuloasă dar și bucuria de a simți apreciere în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Coregraful Ansamblului DORUL Cătălin Oancea, a făcut parte din juriul care a desemnat câștigătorii competiției de dans de la Cheonan la care au luat parte grupuri din Uzbekistan, Bolivia, Ecuador, Palau, Polonia, Turcia, Iacuția (Saha), Malaezia, Thailanda, Columbia și multe altele.