Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Ameninţări fără precedent la adresa unui primar argeşean: Vărsare de sânge

postat in 02.12.2019 - 08:29 AM / autor: lili Vizualizari articol 7441


Medie calificativ: 3.00 in baza a 2 voturi
Va multumim pentru vot!


Primar argeşean, AMENINŢAT: Vărsare de SÂNGE Lupta politică argeşeană a atins cote maxime. S-a trecut la ameninţări. Se vorbeşte chiar despre vărsare de sânge.

 Totul a început de la dorinţa de a ocupa scaunul de primar al comunei Bradu. Unul dintre cei care îşi doresc să deţină în mână frâiele comunei Bradu, neavând în spate realizări remarcabile, se gândeşte să câştige primăria băgând frica în familia primarului. 


Este vorba despre Gabi Matei, cel care a anunţat că va candida în 2020 la primăria Bradu. Acesta a început cu ameninţări la adresa primarului, jigniri, tot tacâmul. Dan Stroe nu a stat cu mâinile în sân şi l-a dat în judecată. Se pare că nu a fost suficient pentru Matei. A mers mai departe şi a început să-i ameninţe băiatul primarului. Şi nu doar aşa, între patru ochi, ci chiar pe o reţea de socializare. Ca să vadă tot brădeanul ce smardoi este el. S-a ales cu o plângere. Chiar două, spun sursele noastre. Şi primarul şi fiul său au depus câte o plângere la Poliţie. 
 

Gabi Matei ori nu a aflat, ori îl doare la bască de lege, cert este că trece la ultimul nivel. Ameninţă cu vărsare de sânge.