Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Apostoliceanu, proiect BETON anti-COVID! Care e deja aplicat de Ionică!

postat in 31.07.2020 - 13:47 PM / autor: Anca Vizualizari articol 438


Medie calificativ: 4.50 in baza a 2 voturi
Va multumim pentru vot!


Apostoliceanu, proiect BETON anti-COVID! Care e deja aplicat... Viceprimarul PSD Sorin Apostoliceanu, candidat PNL la Primăria Piteşti, se rupe în figuri. Şi-a tras cravată albastră şi o arde în campanie electorală, uitând că – deocamdată - e viceprimar şi ia 100 de milioane salariu, deci ar trebui să-şi vadă de job. Şi nu doar că nu-şi vede, dar propune, în calitate de candidat PNL la primărie, un set de măsuri pentru e evita răspândirea COVID. Măsuri care se aplică deja la Primăria Piteşti, sub bagheta lui Cornel Ionică şi pe care Apostoliceanu le-a distribuit pe Facebook în disperare. Dar pe care acum, iată, le propune în nume propriu.

  

 Dacă în alte orașe autoritățile responsabile cheamă populația alături de ele în lupta împotriva coronavirusului, la Pitești sunt nevoit să fac apel în sens invers, către administrația locală: să devină responsabilă, implicată, așa cum sunt piteștenii care au înțeles situația gravă pe care o traversăm.”, transmite Apostoliceanu într-un comunicat de presă.

Băi, Sorine, ne crezi tâmpiţi???

Priviţi numai, ce măsuri a pregătit Apostoliceanu, tânăra speranţă a PNL Argeş, omul care ne promite că va revoluţiona Piteştiul dar care, deocamdată, a plagiat nişte măsuri care  se aplică deja la Piteşti.

                                 

 

1.Linie telefonică de urgență care să ajute cu informații pe lângă liniile Direcției de Sănătate Publică;

 

La  ce ar folosi? C ear face piteştenii cu aceste linii telefonice. Ar raporta ce??? Că Marcel din Trivale ar putea avea COVID pentru că s-a văzut cu un văr care are un vecin infectat, care vecin e în Canada??? Sau că doamna Petrescu a plecat la serviciu cu o mască pe care o purta şi ieri, pe la 16.30?

 

2.Urmărirea îndeaproape a măsurilor de protecție luate de asociațiile de proprietari: realimentarea dozatoarelor cu dezinfectant, prezența covorașelor dezinfectante, igienizarea spațiilor. Primarul actual a afirmat public că montarea dozatoarelor cu dezinfectant în blocuri a fost cea mai mare prostie!

 

Probabil că cea mai mare prostie e viziunea lui Apostoliceanu. Asociaţiile de proprietari au luat deja măsurile impuse de primărie, dozatoarele cu dezinfectant au fost realimentate, iar spaţiile au fost igienizate. Îi reamintim viceprimarului că inclusive străzile au fost dezinfectate, iar Apostoliceanu trebuie să cunoască aceste detalii că le-a distribuit pe Facebook, unde este active de mai bine de 4 ani.

 

3.Igienizarea frecventă a piețelor și verificarea respectării măsurilor;

 

Alooo, Sorine??? Bă băiete, treaba asta a fost făcută cu regularitate. Da’ tu eşti ocupat cu campania electorală şi nu prea ştii despre ce e vorba, bag seama…

 

4.Igienizarea frecventă a mijloacelor de transport în comun;

 

Din nou, autobuzele Publitrans au fost dezinfectate cu regularitate, iar viceprimarul cu salariu de 100 de milioane zice că propune el să se igienizeze autobuzele. Frumos… Igienizează Ionică autobuze din martie, dar Sorin n-a avut timp să afle.

 

5.Limitarea interacțiunii directe, în spații închise, pentru servicii publice, acest lucru putând fi mutat în online sau organizarea de birouri mobile în curtea instituției;

 

Din nou, important de menţionat şi pentru vicele PSD, candidat PNL la Piteşti, mai multe servicii publice şi-au închis programul cu publicul şi s-au mutat în online.

 

P.S: Dacă Sorin Apostoliceanu şi-a pregătit proiect pentru Piteşti tot atât de profesionist precum a copiat măsurile COVID care se aplică deja în municipiu, ne-am lămurit.

 

Şi încă ceva, Sorine, du-te la muncă, prietene! Eşti viceprimar la Piteşti, iar tu lucrezi pe Facebook, pe o leafă nesimţită. Dar tupeul e mare, slavă Domnului. 

Ultimele stiri


Cinci MEDICI noi la Spitalul Judeţean Argeş!

05.08.2020 - 13:13 PM, Razvan

Liderul CJ Argeş, Dan Manu, a anunţat că – începând de astăzi - Spitalul Județean de Urgență Pitești are cinci medici, care vor lucra pe Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă. ...Dan Manu: NU candidez la şefia CJ Argeş!

05.08.2020 - 12:59 PM, Razvan

Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, a anunţat astăzi, la conferinţa de presă, că nu va candida pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Manu a recunoscut că a primit oferte de la mai multe partide, dar a decis să rămână un simplu social-democrat. ...Ionică: 'Eu am multe de spus de Apostoliceanu şi le voi spune!'

05.08.2020 - 12:07 PM, Razvan

Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, răspunde criticilor viceprimarului Sorin Apostoliceanu care, din barca PNL, critică administraţia locală. Aşa că primarul explică, pe înţelesul tuturor, cine e Apostoliceanu: Persoana invizibilă care lucrează în administrație și se ocupă cu tastele”....

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.84 in baza a 226 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.66 in baza a 288 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.74 in baza a 560 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.58 in baza a 208 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.40 in baza a 226 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.89 in baza a 150 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.26 in baza a 191 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.60 in baza a 67 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.72 in baza a 209 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.06 in baza a 101 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.27 in baza a 119 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.35 in baza a 131 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro