Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Scrisoarea deputatului Nicolae Velcea către locuitorii oraşului Ştefăneşti

postat in 31.07.2020 - 16:19 PM / autor: Anca Vizualizari articol 428


Medie calificativ: 0.00 in baza a 0 voturi
Va multumim pentru vot!


Scrisoarea lui Nicolae Velcea către locuitorii oraşului Ştefăneşti Desemnat candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti, deputatul Nicolae Velcea declară că vrea să aducă liniştea într-un oraş măcinat de scandaluri la vârful administraţiei locale. Într-o scrisoare adresată locuitorilor din Ştefăneşti, Nicolae Velcea susţine că, odată ce va ajunge primar, va aduce orașul la condiții urbane normale, prin proiecte concrete și cu o administrație performantă și transparentă.

  Dragii mei,

Această scrisoare o adresez tuturor cetățenilor orașului Ștefănești, tuturor partenerilor publici și privați ai administrației locale Ștefănești.

Numele meu este Nicolae Velcea, sunt deputat PSD în Parlamentul României și candidez pentru poziția de primar al orașului nostru, în numele și susținut de echipa PSD.

Am luat această decizie, în defavoarea unora mai comode, având convingerea că fiecare dintre noi putem schimba cu adevărat lucrurile numai prin implicare directă, prin asumarea unor provocări, prin proiecte bine gândite și la fel de bine puse în practică.

Sunt născut în Ștefănești și am trăit, alături de familie, toată viața mea, aici! Am urmărit și am resimțit, pas cu pas, evoluția orașului nostru în ultimii 20 ani. Ca și dumneavoastră, nu am resimțit-o bine. Am sperat de foarte multe ori, am crezut în oameni și promisiuni, am așteptat, pentru ca apoi să fiu dezarmat și dezamăgit. Concluzia mea este că - prinsă în interese, în același cerc de oameni, în obiceiuri vechi și rele - administrația noastră locală nu a putut să se schimbe cu adevărat. Cetățenii, însă, s-au schimbat.

Astăzi, în Ștefănești trăiesc alți oameni, cu alte aspirații. Simt acest lucru în fiecare zi, simt așteptările lor neîmplinite și nevoia lor de a avea - așa cum scrie în carte - o reprezentare administrativă, într-un oraș care să fie cu adevărat oraș! Simt nevoia oamenilor pentru un parteneriat de bun simţ cu administrația locală. Simt cum își doresc șansa de a crește aici generații care vor să rămână acasă. Și care să aibă pentru ce să rămână acasă!

Este direcția în care îmi propun să merg, este proiectul meu de primar, este gândirea mea de om politic și de cetățean. Am condus echipe de peste 1000 de oameni în Dacia Renault, unde am lucrat 31 de ani. Am dobândit experiență politică și administrativă în Consiliul Județean Argeș și în Parlamentul României.

Am găsit în social-democrație principiile de management public și social care se potrivesc cel mai bine mentalității și firii mele. Sunt membru PSD de 20 de ani și am încrederea că apartenența la un partid puternic și apropiat de oameni reprezintă un avantaj pentru orice primar care vrea să construiască. CV-ul meu profesional este la dispoziția dumneavoastră.

CV-ul meu personal îl reprezintă familia, credibilitatea, respectul de care m-am bucurat toată viața ca om și ca specialist, apartenența la această comunitate, spiritul meu echilibrat și ambiția de a demonstra că se poate și la Ștefănești! Nu port cu mine secrete, probleme, acuzații sau reproșuri.

Voi fi prezent permanent în fața dumneavoastră, vă stau la dispoziție pentru orice întrebări și propuneri, îmi construiesc proiectul de primar pe realitățile pe care mi le înfățișați. Merg la drum, în această campanie, alături de o echipă județeană care susține necondiționat Ștefăneștiul și alături de o echipă locală formată din dascăli, manageri, cadre medicale etc., toți oameni buni, certificați de calitățile profesionale și respectul dobândit în comunitate.

Am așteptat desemnarea mea drept candidat oficial al PSD ca să vă pot spune: începem să construim împreună în Ștefănești! Începem să gândim și să decidem împreună! Începem să recâștigăm respectul și poziția acestui oraș pe harta județului Argeș!

O vom face prin proiecte realiste, prin aducerea orașului la nivelul de condiții urbane absolut normale în România anului 2020, prin management public axat pe folosirea fondurilor europene, printr-o administrație performantă și transparentă! Nu o vom face prin circ, nu o vom face prin echipe rotite, oameni și metehne vechi, nu o vom face rupându-ne de lumea în care funcționăm, în care se dezvoltă oportunități, bugete și parteneriate!

Eu sunt un om de bun simț, căruia îi plac seriozitatea, lucrurile riguros stabilite și onorarea cuvântului dat! Știu că sunteți mii de oameni la fel ca mine în Ștefănești! În voi mă încred! Să ne vedem sănătoși, pentru că ne vom tot vedea și ne vom tot auzi în săptămânile și în anii ce-or să vină!

 

Nicolae Velcea, candidat PSD la Primăria Oraşului Ştefăneşti.

 

 

Ultimele stiri


Cinci MEDICI noi la Spitalul Judeţean Argeş!

05.08.2020 - 13:13 PM, Razvan

Liderul CJ Argeş, Dan Manu, a anunţat că – începând de astăzi - Spitalul Județean de Urgență Pitești are cinci medici, care vor lucra pe Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă. ...Dan Manu: NU candidez la şefia CJ Argeş!

05.08.2020 - 12:59 PM, Razvan

Preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, a anunţat astăzi, la conferinţa de presă, că nu va candida pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Manu a recunoscut că a primit oferte de la mai multe partide, dar a decis să rămână un simplu social-democrat. ...Ionică: 'Eu am multe de spus de Apostoliceanu şi le voi spune!'

05.08.2020 - 12:07 PM, Razvan

Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, răspunde criticilor viceprimarului Sorin Apostoliceanu care, din barca PNL, critică administraţia locală. Aşa că primarul explică, pe înţelesul tuturor, cine e Apostoliceanu: Persoana invizibilă care lucrează în administrație și se ocupă cu tastele”....

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.84 in baza a 225 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.66 in baza a 288 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.74 in baza a 560 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.58 in baza a 208 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.40 in baza a 226 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.89 in baza a 150 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.26 in baza a 191 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.60 in baza a 67 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.72 in baza a 209 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.06 in baza a 101 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.27 in baza a 119 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.35 in baza a 131 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro