Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Video. Cristian Gentea: PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI

postat in 02.08.2020 - 12:20 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 493


Medie calificativ: 4.00 in baza a 6 voturi
Va multumim pentru vot!


Video. Cristian Gentea: PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, ocazie cu care președintele organizației, Cristian Gentea, a fost validat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

La conferința de presă care a urmat evenimentului au participat și președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, și primarul în funcție Cornel Ionică, precum și primarul Ion Georgescu de la Mioveni, deputatul Cătălin Rădulescu și consilierul local Dumitru Tudosoiu. Cu toții și-au exprimat susținerea pentru Cristian Gentea și convingerea că echipa PSD va fi câștigătoare în alegerile de la Pitești și din județul Argeș.


Mesajul lui Cristian Gentea pentru piteșteni: 

Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.

Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog  permanent.

Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI.

Vă propun și o expresie de lucru care sugerează multe: PITEŞTI –  MICUL BUCUREŞTI.

Vecinătatea ne ajută şi putem ”importa” din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea , din deschiderea spre Europa și întreaga lume, din lumea afacerilor, din lumea culturală a capitalei României. Putem, la rândul nostru ”exporta” valorile istorice ale zonei în care s-a întemeiat nucleul Țării Românești.

 

Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu și al echipei mele. Veți vedea că este întemeiat pe știință, management și dragoste.

Dragoste, fiindcă mi se pare că municipiului și oamenilor săi le trebuie mai multă dragoste din partea Primăriei.

PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI va spori în identitate, în personalitate, în gradul de fericire măsurabilă a oamenilor.

Fericirea socială a piteștenilor este țelul meu suprem.

La treabă, pentru Piteștiul de mâine !

 

Cu prețuire,

Ing. Cristian Gentea,

în curând, cu voia oamenilor, primar al municipiului Pitești.