Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Bulf explică de ce suntem săraci. Vom fi şi mai săraci! VIDEO

postat in 18.09.2020 - 13:38 PM / autor: Anca Vizualizari articol 618


Medie calificativ: 5.00 in baza a 2 voturi
Va multumim pentru vot!


Bulf explică de ce suntem săraci. Vom fi şi mai săraci! VIDEO Astăzi, preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a explicat aspecte importante privind modul cum funcţionează economia, la pachet cu rateurile pe care le-a dat statul român şi care continuă alarmant. Ne referem la rateuri... În primul rând, a punctat Bulf, statul se preocupă de susţinerea multinaţionalelor, în detrimentul întreprinderilor româneşti. Liderul PMP Argeş a explicat situaţia în care se află Hidroelectrica, o societate de o importanţă majoră care, din păcate, se află la marginea prăpastiei.

 Potrivit lui Cătălin Bulf, Hidroelectrica – pe care o consideră „Perla economiei, după PETROM” – traversează  o perioadă de cumpănă. Utilajelor de care dispune societatea le-a expirat perioada de viaţă şi ar trebui înlocuite. Vorbim de utilaje româneşti care au surprins chiar şi consultanţii străini, ce le estimaseră o viabilitate mai redusă.

Surpriza este că acum, când societatea trebuie retehnologizată, singura fabrică ce ar putea produce utilaje pentru Hidroelectrica a intrat în insolvenţă. Adică mai rău de atât, nu se poate.

Cătălin Bulf a declarat astăzi că PMP are soluţia salvării Hidroelectrica.