Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș

postat in 19.09.2020 - 19:48 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 598


Medie calificativ: 4.60 in baza a 5 voturi
Va multumim pentru vot!


Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția CJ Argeş PRO România mizează pe Dumitru Grecu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Om de afaceri de succes și bine cunoscut în mediul de business, Dumitru Grecu promovează de peste 25 de ani întreaga zonă turistică a județului.

 Întrebat de ce a ales să candideze pentru această funcție, Dumitru Grecu ne-a răspuns că a luat această decizie "din dorința de a valorifica potențialul imens al județului nostru, în scopul îmbunătățirii semnificative a vieții concetățenilor noștri și de a schimba fața și economia județului astfel încât acesta să devină un model de dezvoltare social-economică și culturală la nivel național.

 

Într-un context de dezvoltare de lungă durată a Județului Argeș, Dumitru Grecu spune că "văzând câtă indiferență există din partea clasei politice actuale, am apelat la ultimul resort disponibil, și anume de a candida la o poziție în administrație, care ne-ar putea permite să transformăm Argeșul într-una dintre cele mai dezvoltate regiuni din România.”

 

L-am rugat să ne vorbească puțin despre activitatea pe care o întreprinde, ca să îl putem cunoaște mai bine. "Sunt un om care nu s-a afirmat printr-o carieră politică, un om care a încercat să schimbe mediul în care trăiește potrivit proverbului românesc conform căruia "omul sfințește locul". În ultimii 30 de ani, mi-am desfășurat activitatea în mediul privat, fără nici un fel de afaceri cu bani publici și fără nici un contract cu statul.”

 

"Argeșenii vor înțelege cât de prosper va fi județul nostru atunci când va fi condus de un om capabil și corect, cu principii de viață solide, cu experiență managerială și de conducere și cu rezultate care să le confirme. E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul "politicienilor de rasă" și de sub influența partidelor politice care au condus România și județul în ultimii 30 de ani și să aleagă un conducător cu care să se identifice.”, afirmă Dumitru Grecu.

 

Am fost curioși să aflăm și care sunt principalele proiecte pe care își dorește să le implementeze în calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș și ni s-a spus că ”pentru aceasta, am gândit alături de colegii din partidul Pro România, un program prin care să aducem pilonii de bază ai comunității noastre ca educația, economia, justiția, infrastructura sau sănătatea, la standardele de profesionalism, dezvoltare și exigență impuse de secolul 21. Candidatura la o funcție de conducere în administrație, reprezintă singurul instrument democratic disponibil pe care îl putem folosi pentru a face diferența.

 

Dumitru Grecu spune că îți dorește să construiască o comunitate nouă, orientată către viitor și că a venit ”momentul în care decizia cetățenilor este mai importantă ca oricând. E timpul să înțelegem că în viață avem nu numai datoria morală de a face prezentul mai bun si sigur, ci și de a asigura viitorul copiilor si nepoților noștri. Puterea mulțimii este deseori subestimată de clasa politică, iar noi doar împreună putem să creăm o comunitate modernă, capabilă să susțină o viață mai bună pentru toti membrii ei.”

 

 

 Articol comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200010, publicat de SC.Iannis Mediagrup SRL.

 

 

Ultimele stiri


'Subiectul la limba română pentru Evaluarea Națională 2021 va fi mai simplu'

26.10.2020 - 15:02 PM, Anca

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că elevii de clasa a VIII-a vor avea subiecte mai simple la limba română, la Evaluarea Naţională din vara lui 2021....Mînzînă i-a dat replica lui Moşteanu: Suntem mulţi şi vom fi şi mai mulţi

26.10.2020 - 13:12 PM, Anca

La finalul şedinţei de depunere a jurămâtului, Ion Mînzînă – şeful CJ Argeş – a făcut o fotografie alături de noua echipă. Prezent la eveniment, deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a fost invitat să intre în poza de grup. Doar că Moşteanu a refuzat......Manu a lipsit de la depunerea jurămâtului noului CJ!

26.10.2020 - 12:58 PM, Anca

Astăzi, noul lider al CJ Argeş, Ion Mîzînă, împreună cu aleşii judeţeni au depus jurământul. De la eveniment a lipsit Dan Manu, fostul şef al judeţului, care a preferat să nu predea ştafeta, ci să se prefacă struţ – în faţa victoriei colegului de partid, Ion Mînzînă....

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.82 in baza a 231 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.67 in baza a 299 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.71 in baza a 584 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.54 in baza a 220 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.35 in baza a 232 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.87 in baza a 159 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.28 in baza a 196 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.53 in baza a 72 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.71 in baza a 214 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.04 in baza a 104 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.26 in baza a 123 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!Medie calificativ: 3.96 in baza a 28 voturi
Va multumim pentru vot!


NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!  | institutiilestatului.ro