Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Candidații PMP Argeş la Parlament trebuie să depună cereri și CV-uri. Bulf: 'Nu agreem persoanele care depind de veniturile pe care le furnizează politica'

postat in 19.08.2016 - 17:35 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 576


Candidații PMP Argeş la Parlament trebuie să depună cereri, CV-uri Conducerea PMP Argeș îi anunță pe membrii care doresc să candideze la alegerile generale din toamnă la Parlament (Senat sau Camera Deputaților) să depună până la data de 15 septembrie 2016 o cerere de candidatură și un Curriculum Vitae.

 Cererile vor fi depuse la secretariatul sediului PMP Argeș, din strada Sfânta Vineri, nr. 38, Pitești.
Persoanele care doresc să candideze pentru calitatea de parlamentar trebuie să aibă în vedere câteva criterii de selecție. Printre acestea se numără obligația de a profesa o meserie din care să fi trăit.
„Nu agreem persoanele care depind de veniturile pe care le furnizează politica. Un om care nu știe să profeseze o meserie nu știe să facă legi” – a declarat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

Ultimele stiri


Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Ioan-Aurel Pop vin la Piteşti!

05.06.2020 - 08:02 AM, Anca

Mari personalități vin în Argeș să dezbată cel mai important subiect al momentului: "Consecințele pandemiei asupra societății. Cum va arăta viața după COVID?" Participă dr. Adrian Streinu Cercel, manager Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, dr. Alexandru Rafila – expert OMS, acad. I...Spitalele COVID din Argeş pot relua internările pentru pacienţii non-COVID!

05.06.2020 - 07:45 AM, Anca

Potrivit unui ordin semnat de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spitalele din județ, folosite pentru tratarea pacienților infectaţi cu coronavirus, pot asigura și asistența medicală pentru pacienții non-COVID-19, cu condiţia ca unităţile să aibă circuitele funcționale complet separate, fără a fi nec...Ion Georgescu: LA MULŢI ANI, DRAGI ÎNVĂŢĂTORI!

05.06.2020 - 06:44 AM, Anca

Primarul Ion Georgescu de la Mioveni a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Învăţătorului din România. ...

Cele mai vizualizate stiri