Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Delegație din Italia, la şcoala din Bascov. Video

postat in 19.10.2018 - 13:36 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 352


Delegație din Italia, la şcoala din Bascov. Video O delegație din Provincia Cosenza, compusă din membrii ai Asociației „Federanziani” Italia și din reprezentanți ai administrațiilor unor localități a ajuns la Bascov.

 Primarul Gheorghe Stancu a întâmpinat delegația din Italia, alături de elevii școlii din Bascov, unitate de învățământ care a aderat la proiectul „La Sciarpa della Pace”, o inițiativă a președintei Brunella Stancato. Copiii au fost îmbrăcați în costume populare și au interpretat mai multe melodii sub semnul Centenarului Marii Uniri.

Ultimele stiri


'Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei', la Mioveni

23.04.2019 - 18:06 PM, Anastasia

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, vă invită în perioada 03 – 05 mai 2019, în zona de picnic a orașului, cu începere de la orele 17.00 în fiecare zi, la evenimentul intitulat "Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei". ...ULTIMA ACTIVITATE ÎN CADRUL PROIECTULUI 'WISE'

23.04.2019 - 18:04 PM, Anastasia

Proiectul WISE - While Innovating and Strenghtening Europe”(Inovând și consolidând Europa), a fost realizat, așa cum știm, în parteneriat cu alte 15 țări europene: Franța, Italia, Slovenia, Muntenegru, Albania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Croația, Olanda, Spania, Macedonia, Serbia, Grecia, Cehia. ...Felicitare - Petre Funie, primarul comunei Slobozia

23.04.2019 - 18:03 PM, Anastasia

....

Cele mai vizualizate stiri