Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

VALECA lanseazã un NOU model de politicã în partid! VIDEO incredibil!

postat in 12.11.2018 - 08:59 AM / autor: Razvan Vizualizari articol 453


VALECA lanseazã un NOU model de politicã în partid! VIDEO incredib Pentru cã, în sfârşit, a obsevat şi Şerban Valeca, lider PSD Argeş, cã nu are pic de talent în politicã. Nici fler, nici perspectivã, nici intuiţie, nici loialitate, s-a gândit sã schimbe strategia. Cu una care sigur va da rezultate.

 Sãtul de tot ce se întâmplã în Argeş, pe linie de partid, de cum aflã presa chestiuni intime din şedinţele de partid, dar nemulţumit de tot ce se petrece, senatorul Valeca a lansat proiectul vieţii lui – CASTRAVETELE! Dupã cum a propus la cea mai recentã şedinţã internã. Planul e bine pus la punct. Concret, cineva întreabă dacă s-au cumpărat maşini de lux din subvenţia de la stat, PSD-istul argeşean trebuie să răspundă aşa: "Noi am mărit pensiile şi salariile". Şi la întrebarea cu pensiile speciale se va răspunde tot cu pensiile şi salariile mărite. Concret, orice întrebare incomodă va avea răspuns pe măsură -CASTRAVETELE. 

 Totuşi, noi, prietenii lui Valeca de la Institutiilestatului.ro considerãm cã şefului PSD Argeş i s-ar potrivi mai degrabã metoda MORCOVUL. Dar hai, treacã de la noi. Acum, din funcţia de vicepreşedinte al regiunii Muntenia, Valeca simte cã i s-a revigorat castravetele. Care pânã mai ieri era vai şi amar...

 

Şi ziceţi cã nu înţelegeţi cum va funcţiona organizaţia pe sistem CASTRAVETE? Ei bine, ataşãm un video foarte concludent. Personajul principal e chiar Valeca..