Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Mărăşoiu a atentat la securitatea Consiliului Judeţean Argeş

postat in 26.05.2015 - 12:31 PM / autor: lili Vizualizari articol 583


Mărăşoiu a atentat la securitatea Consiliului Judeţean Argeş Dorin Mărăşoiu a fost prins în birou cu un aparat de bruiaj ambiental. Acesta folosea aparatul pentru a putea vorbi liniştit, atât în birou cât şi la telefon.

Surse demne de încredere ne-au declarat că acest incident este considerat incident de securitate.

Mărăşoiu, proaspătul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, încearcă să pună batista pe ţambal şi să omoare din faşă incidentul.

Vom vedea dacă acest lucru va fi văzut cu ochi buni de servicii. 

Ultimele stiri


Orban: ’Nu poate să se testeze oricine. Există un set de priorităţi’

05.04.2020 - 21:58 PM, Anca

Premierul Ludovic Orban a vorbit în această seară, la România TV, despre condiţiile care trebuie îndeplinite pentru oportunitatea testării pentru COVID-19. „Nu poate să se testeze oricine”, insistă Orban. ...Raed Arafat: ’Îngrijorarea a fost exprimată la cel mai înalt nivel al statului’

05.04.2020 - 21:50 PM, Anca

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vorbit la Digi 24 despre criza coronavirusului, în România, care nu a trecut încă....Premierul Orban nu vrea şomaj tehnic pentru PROFESORI!

05.04.2020 - 21:43 PM, Anca

Premierul Ludovic Orban a declarat în această seară, la România TV, că Guvernul nu va aproba şomajul tehnic pentru profesori. Totuşi, primul-ministru cere implicare maximă din partea cadrelor didactice, pentru a susţine cursurile on-line. ...

Cele mai vizualizate stiri