Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Cătălin Bulf, despre demisia lui Ponta: Demisie de şobolan

postat in 04.11.2015 - 14:08 PM / autor: lili Vizualizari articol 667


Cătălin Bulf, despre demisia lui Ponta: Demisie de şobolan Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş, declaraţie după demisia lui Victor Ponta:

" Demisia lui Ponta demonstrează că pentru actuala coaliţie nu există demisie de onoare, nu există demisie pentru interesesul naţional, există doar demisie de frică, demisie de şobolan. Aşa cum îi cunosc pe Iliescu şi ai lui, există posibiilitatea ca durerea publică să fie manipulată de PSD şi PNL, după scenariul din '89. Mă refer la blatul dintre cele două partide, care vor încerca să folosescă această durere naţională în interes propriu, manipulând opinia publică prin organiazrea de alegeri anticipate înainte de alegerile locale sau cumulându-le pentru a beneficia de faptul că au cei mai mulţi primari în funcţie. Cu alte cuvinte, vor face totul pentru a-şi menţine puterea şi după acest dezastru naţional provocat de incompetenţa şi lăcomia lor", a declarat preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf. 

Ultimele stiri


Scandal în PNL Argeş! Primarii i-au dat o palmă lui Adrian Miutescu de faţă cu Vicepreşedintele PNL, Virgil Guran

19.10.2019 - 17:58 PM, Anastasia

Revoltă uriaşă în PNL Argeş după desfăşurarea Comitetului de Coordonare Județean. După un CCJ aranjat, delegaţi amenintaţi cu excluderea din partid, primarii liberali au luat atitudine şi i-au acordat un vot de neîncredere lui Adrian Miuţescu. Speriat de votul primarilor, Miuţescu nu a avut curajul ...Dana Chera revine în prim plan. Un nou proiect

19.10.2019 - 09:10 AM, Anastasia

Dana Chera, la Antena 3, a făcut un anunț legat de un proiect la care ține mult și pe care îl va lansa în curând....Victorie clară pentru handbalistele din Mioveni

19.10.2019 - 09:06 AM, Anastasia

Runda cu numărul 6, a Diviziei A, seria C, la handbal feminin, a fost programată vineri, 18 octombrie. ...

Cele mai vizualizate stiri