Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Cãtãlin Bulf: 'Oul lui Pendiuc valoreazã 5 milioane de euro!'

postat in 29.01.2016 - 13:38 PM / autor: Anca Vizualizari articol 1059


Cãtãlin Bulf: 'Oul lui Pendiuc valoreazã 5 milioane de euro!' Pendiuc va candida şi în acest an la alegerile locale, în ciuda problemelor pe care le are cu justiţia şi chiar în ciuda celor opt luni de puşcãrie. Faptul cã nu recunoaşte public, e doar o strategie de campanie, folositã de cei care au dosare. Primarul sperã la votul piteştenilor care se conduc dupã principiul “Lasã cã ãsta a furat destul, nu mai furã...”.

 Totuşi, atenţie! Cãtãlin Bulf, preşedintele  Mişcãrii Populare Argeş face apel la înţelepciunea popularã şi spune cam aşa: “Piteştenii ar trebui sã-şi aducã aminte de proverbul “Cine furã azi un ou, mâine va fura un bou”, iar oul lui Pendiuc valoreazã 5 milioane de euro, potrivit procurorilor”.

Astfel, reconfirmarea lui Tudor Pendiuc pentru un nou mandat de primar e o chestiune destul de riscantã pentru bugetul unui municipiu şi aşa prãdat la greu. Nici nu vrem sã ne gândim cam cât ar valora boul lui Pendiuc, pe care sigur îl are în vizor de vreme ce mai vrea la Primãrie, cu toate cã i-a scãzut raiting-ul considerabil.

 

Ultimele stiri


Scandal în PNL Argeş! Primarii i-au dat o palmă lui Adrian Miutescu de faţă cu Vicepreşedintele PNL, Virgil Guran

19.10.2019 - 17:58 PM, Anastasia

Revoltă uriaşă în PNL Argeş după desfăşurarea Comitetului de Coordonare Județean. După un CCJ aranjat, delegaţi amenintaţi cu excluderea din partid, primarii liberali au luat atitudine şi i-au acordat un vot de neîncredere lui Adrian Miuţescu. Speriat de votul primarilor, Miuţescu nu a avut curajul ...Dana Chera revine în prim plan. Un nou proiect

19.10.2019 - 09:10 AM, Anastasia

Dana Chera, la Antena 3, a făcut un anunț legat de un proiect la care ține mult și pe care îl va lansa în curând....Victorie clară pentru handbalistele din Mioveni

19.10.2019 - 09:06 AM, Anastasia

Runda cu numărul 6, a Diviziei A, seria C, la handbal feminin, a fost programată vineri, 18 octombrie. ...

Cele mai vizualizate stiri