Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Cătălin Bulf, despre Florin Tecău: puțin, rar sau deloc

postat in 28.02.2016 - 21:02 PM / autor: lili Vizualizari articol 822


Cătălin Bulf, despre Florin Tecău: puțin, rar sau deloc
Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, a profitat de criza bebeluşilor şi şi-a făcut puțină campanie electorală. "Suntem în această situație pentru că PDL a închis spitale2, spunea Tecău la conferința organizată de Spitalul de Pediatrie.

 Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş a avut o replică tăioasă: "La nivel de gândire politică, Florin Tecău evoluează la trei categorii: puțin, rar sau deloc". 

Ultimele stiri


Scandal în PNL Argeş! Primarii i-au dat o palmă lui Adrian Miutescu de faţă cu Vicepreşedintele PNL, Virgil Guran

19.10.2019 - 17:58 PM, Anastasia

Revoltă uriaşă în PNL Argeş după desfăşurarea Comitetului de Coordonare Județean. După un CCJ aranjat, delegaţi amenintaţi cu excluderea din partid, primarii liberali au luat atitudine şi i-au acordat un vot de neîncredere lui Adrian Miuţescu. Speriat de votul primarilor, Miuţescu nu a avut curajul ...Dana Chera revine în prim plan. Un nou proiect

19.10.2019 - 09:10 AM, Anastasia

Dana Chera, la Antena 3, a făcut un anunț legat de un proiect la care ține mult și pe care îl va lansa în curând....Victorie clară pentru handbalistele din Mioveni

19.10.2019 - 09:06 AM, Anastasia

Runda cu numărul 6, a Diviziei A, seria C, la handbal feminin, a fost programată vineri, 18 octombrie. ...

Cele mai vizualizate stiri