Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Bulf: Gerea, erou în opoziţie, impotent la guvernare

postat in 04.03.2016 - 14:21 PM / autor: lili Vizualizari articol 814


Bulf: Gerea, erou în opoziţie, impotent la guvernare Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş consideră că susţinerea pe care a arătat-o Andrei Gerea pentru fabrica de lactate de la Brădet, mâncând iaurt în conferinţa de presă, nu este de bun augur pentru producătorul argeşean, ba mai mult, este chiar ghinion.

 "Eu am mai spus despre Gerea că este omul care n-a gândit niciodată nimic. Dar acum mi-am dat seama că de fapt, Gerea este eroul din opoziţie şi impotentul de la guvernare. Şi când spun asta, mă gândesc la faptul că în calitate de ministru, deşi a promis în 2012 că Arpechimul va funcţiona şi nu se va închide, uitaţi-vă că a fost ministru două mandate, şi Arpechim se închide. În schimb, acum, în cadrul unei conferinţe de presă a căzut în găleata cu iaurt şi susţine neînchiderea, după ce a fost închisă, a fabricii de produse lactate de la Brădet. Pentru mine, sincer să fiu, susţinerea domnului Gerea pentru acest brand, deja este primul ghinion", a declarat liderul Mişcării Populare Argeş. 

Ultimele stiri


Scandal în PNL Argeş! Primarii i-au dat o palmă lui Adrian Miutescu de faţă cu Vicepreşedintele PNL, Virgil Guran

19.10.2019 - 17:58 PM, Anastasia

Revoltă uriaşă în PNL Argeş după desfăşurarea Comitetului de Coordonare Județean. După un CCJ aranjat, delegaţi amenintaţi cu excluderea din partid, primarii liberali au luat atitudine şi i-au acordat un vot de neîncredere lui Adrian Miuţescu. Speriat de votul primarilor, Miuţescu nu a avut curajul ...Dana Chera revine în prim plan. Un nou proiect

19.10.2019 - 09:10 AM, Anastasia

Dana Chera, la Antena 3, a făcut un anunț legat de un proiect la care ține mult și pe care îl va lansa în curând....Victorie clară pentru handbalistele din Mioveni

19.10.2019 - 09:06 AM, Anastasia

Runda cu numărul 6, a Diviziei A, seria C, la handbal feminin, a fost programată vineri, 18 octombrie. ...

Cele mai vizualizate stiri