Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Aş vrea să râd, dar e de plâns! Şefii judeţului, la întâlnirea cu ministrul Cuc. Video

postat in 23.05.2019 - 21:30 PM / autor: lili Vizualizari articol 981


Medie calificativ: 4.67 in baza a 6 voturi
Va multumim pentru vot!


E de plâns! Şefii judeţului, la întâlnirea cu ministrul Cuc. Video Luaţi de aici mostră de slugărnicie! Astăzi, la vizita lui ministrului Răzvan Cuc în Argeş, şefii judeţului doar că nu s-au făcut preş în faţa acestuia.

 Să vă explic! Vine Cuc în Argeş şi coboară din maşină. Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, sare pe el cu nişte hârtii. Cu siguranţă, extrem de importante pentru localitatea pe care o conduce. Valeca sare de cur că-l agasează pe domn' ministru. Georgescu nu se lasă şi îi dă hârtiile. Ce să vezi? Ministrul Cuc nu ştie ce să facă cu ele. Nici măcar nu se uită pe ele şi le dă la un aghiotant din spate. Niciunul dintre cei prezenţi nu a îndrăznit să-i spună: "Băi, domnule Cuc, fă-te că te uiţi pe ele! Măcar de ochii presei!"


În fine! Trece episodul ăsta şi vine unul mai tare. Discuţie între Cuc şi constructor. Genială! 

Constructorul: Până în iulie nu va fi gata
Cuc: Pe 15 iunie vin aicea şi să fie gata
Constructorul: Doamne ajută!
Cuc: Păi nu Doamne ajută! Eu vă spun să fie gata.
În tot acest timp, Valeca se făcea că are treabă, Manu stătea cu gura căscată la discuţia celor doi, iar deputatul Cătălin Rădulescu ciolfăia la gumă în urechea ministrului.