Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Bolnavii de COVID - 19, la Mioveni - CONDAMNAŢI la MOARTE

postat in 27.03.2020 - 22:37 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 3217


Medie calificativ: 0.00 in baza a 0 voturi
Va multumim pentru vot!


Bolnavii de COVID - 19, la Mioveni - CONDAMNAŢI la MOARTE Nicolae Tudose, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltrării şi actual diresctor al S.Ed.C Mioveni, susţine că decizia prefectului Emanuel Soare de a aduce volnavii de coronavirus la Mioveni este una foarte proastă. Mai mulu, Tudose scpune răspicat că acei oameni vor fi condamnaţi cu siguranţă la moarte.

 "Așa înțelege domnul prefect să lupte împotriva Coronavirusului (COVID-19). Aducând pacienții infectați într-un spital care nu a fost prevăzut din punct de vedere tehnic și din punct de vedere al echipamentelor medicale pentru tratarea bolilor infecțioase, vor fi condamnați cu siguranță la moarte.
Domnul prefect s-a grăbit să emită un ordin de spitalizare și tratare a bolnavilor infectați cu COVID-19 fără să-l preocupe dacă personalul medical de la Mioveni este suficient, este de specialitate, dispune de echipamentele medicale necesare și foarte important, dacă are la dispoziție echipamentul de protecție pentru a nu fi contaminați. Domnule prefect, un astfel de ordin poate crea mai mult rău decât bine, pentru bolnavi, pentru cadrele medicale și pentru locuitorii orașului Mioveni!", scrie Nicolae Tudose pe o reţea de socializare şi ataşează vodeo cu managerul Spitalului Mioveni