Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Cristian Gentea la ICN: ‘Acest eveniment este deosebit de imporatnt pentru ICN şi implicit pentru RATEN’

postat in 23.05.2018 - 14:54 PM / autor: Razvan Vizualizari date politician 1034


Gentea la ICN: 'Acest eveniment este deosebit de imporatnt...'

CV: click aici pentru vizualizare

         “Deşi este pentru prima oarã dupã mulţi ani când particip la aceastã conferinţã în calitate de invitat, nu de organizator, îmi face mare plãcere sã vã valaut pe toţi, vã salut pe toţi şi sã vã mulţumesc cã sunteţi alãturi de noi, la acest eveniment deosebit de imporatnt pentru ICN şi implicit pentru RATEN.

Prezenţa numeroasã a specialiştilor din ţarã şi din strãinãtate dovedeşte în mod cert cã aceastã conferinţã şi-a câştigat un loc bine-meritat între manifestãrile de succes din energetica nuclearã.

Mã bucur foarte mult de prezenţa domnului ministru Burnete cãruia pânã acum n-am apucat sã-i vorbim despre activitatea noastrã, astãzi avem posibilitatea sã-i vorbim despre infrastructura noastrã de cercetare şi sã-i arãtãm o parte din rezultatele pe care le-am obţinut.

De asemenea, mã bucur cã domnul Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei este şi astãzi alãturi de noi, aşa cum a fãcut-o de fiecare datã când am avut evenimente de acest gen. De altfel, dânsul vine des în institut şi ne ştie foarte bine atât activitatea cât şi problemele cu care ne confruntãm. Mãrturisesc cã este unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai mei şi-i mulţumesc pentru cã beneficiem de sprijinul dumnaelui de fiecare datã când i-l solicitãm.

Pentru dvs. îmi doresc ca la finele celor trei zile, nivelul prezentãrilor, al dezbaterilor, precum şi al schimbului de idei pe care-l veţi face sã fie argumente hotãrâtoare pentru a vã convinge de utilitatea revenirii dvs. pe platforma de la Mioveni, anul viitor, cu prilejul urmãtoarei conferinţe. “, a declarat Gentea. 

 


Cariera politica


Ultimele stiri


ITM Argeş, despre supravegherea sănătăţii: Angajatorii sunt obligaţi...

20.06.2018 - 14:50 PM, Anastasia

În urma numeroaselor sesizări adresate instituţiei noastre referitoare la obligaţiile angajatorilor de a supraveghea starea de sănătate a lucrătorilor, ITM Argeş revine cu următoarele informaţii:...Locuinţe sociale în Piteşti. 5.500.002,36 lei

20.06.2018 - 14:45 PM, Anastasia

Începe proiectul „Transformare cămin C3 în clădire locuințe sociale”...Argeşenii INTERESAŢI de TITLURI de STAT 'CENTENAR'. În 3 zile, peste 1 milion lei

20.06.2018 - 14:35 PM, Anastasia

De săptămâna trecută, la Finanţe Argeş se găsesc titlurile de stat, care pot fi cumpărate cu 1 leu bucata în perioada 15 iunie - 5 iulie în cadrul emisiunii „Centenar” lansată de Ministerul Finanţelor, dobânda este de 5% pe an, dar banii rămân blocaţi în acest plasament timp de 5 ani, titlurile fiin...Fost deputat de Argeş - CONDAMNAT

20.06.2018 - 14:09 PM, Anastasia

Un fost depurtat de Argeş a fost condamnat, în urmă cu câteva momente, la 2 ani şi două de închisoare cu suspendare. ...ATENŢIE! Stradã în LUCRU! Noi locuri de parcare la Piteşti!

20.06.2018 - 12:25 PM, Razvan

Astãzi au început lucrãrile pe strada Justiţiei din Piteşti. Se creazã noi locuri de parcare. ...ŞOC! Dan MANU - abandonat de PSD! Şeful CJ a fãcut ca trenul!!!

20.06.2018 - 12:16 PM, Razvan

Ȋn week-end a avut loc Ziua Comunei Suseni, prilej cu care şeful CJ Dan Manu a adus Flacãra Centenarului ca s-o aprindã şi în localitatea pãstoritã de primarul liberal Doru Radu. Partea nasoalã e cã preşedintele judeţului a fost abandonat de social-democraţi, care n-au venit sã susţinã momentul lui ...

Alti politicieni din dictionarul politic