Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Mintiu Gherlii, judetul Cluj


Primăria Mintiu Gherlii


Primar Oltean Dumitru
Modalitati de contact:

Str. Principală, nr. 184, Localitate: Mintiu Gherlii, Judeţ: Cluj, Cod poştal: 407410
0264247002
E-mail: [email protected]
Web: www.mintiu-gherlii.ro

Alte informatii

 Comuna Mintiu Gherlii este situată în "Câmpia Transilvaniei", în subunitatea acesteia "Câmpia Someşeană", respectiv în lunca Someşului Mic; Comuna se află între municipiile Gherla şi Dej.

Comuna Mintiu-Gherlii este situată din punct de vedere geografic în partea de NE a judeţului Cluj şi este compusă din şase sate după cum urmează: Mintiu-Gherlii, Buneşti, Nima, Pădureni, Petreşti, Salatiu.

Locul unde este aşezată comuna şi în special satul de reşedinţă a constituit o reţea foarte veche de aşezări omeneşti marcată prin vestigii provenite din perioada romană. Din urmele lăsate de la romani - cele patru castre romane - toate în jurul municipiului Gherla - unul se află chiar pe teritoriul satului Mintiu-Ghelii. De la acest castru roman "Castro Mentho" provine şi denumirea satului Mintiu. De altfel localitatea se gaseşte atestată documentar sub denumirea de mai sus în secolul al XII-lea.

Comuna Mintiu-Gherlii se învecinează cu următoarele localităţi: la SV cu municipiul Gherla şi comuna Iclod, la N cu municipiul Dej şi comuna Mica, la NE cu comuna Unguraş, la SE cu comunele Fizeşu-Gherlii şi Sânmartin.

Fax: 0264241767
Alte primarii din acelasi judet:

Ultimele stiri
Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

29.11.2020 - 21:32 PM, Anastasia


Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că 'discreditează valorile familiei'. ...
Pregătiri de sărbători la Ștefănești

29.11.2020 - 21:14 PM, Anastasia


Pregătiri de sărbători la Ștefănești

Primăria orașului Ștefănești a amplasat Bradul de Crăciun în zona Fântână-Blocuri, urmând să fie împodobit cu figurine, simboluri ale sărbătorilor de iarnă și ornat în diferite tonuri luminoase. ...
Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

29.11.2020 - 21:12 PM, Anastasia


Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

La două luni de la preluarea noului mandat, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță deja că două proiecte extrem de importante pentru brădeni sunt pe punctul de a fi finalizate....