Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Dragomireşti, judetul Dambovita


Primăria Dragomireşti


Primar Vlădulescu Dragoş
Vlădulescu Dragoş Modalitati de contact:

Strada Principală, nr. 136, Judeţ Dâmboviţa, Cod poştal 137210
0245236020
E-mail: [email protected]
Web: www.primariadragomirestidb.ro

Alte informatii

 Dragomireşti este o comună în judeţul Dâmboviţa, Muntenia, România, formată din satele Decindeni, Dragomireşti (reşedinţa), Geangoeşti, Mogoşeşti, Râncăciov şi Ungureni.

Comuna se află pe malul stâng al Dâmboviţei, la vest de Târgovişte, şi este traversată de şoseaua naţională DN72A care leagă acest oraş de Câmpulung.

La sfârşitul secolului al XIX-lea, comuna Dragomireşti era reşedinţa plăşii Dealul-Dâmboviţa din judeţul Dâmboviţa şi era formată din două cătune, ambele denumite Dragomireşti, având o populaţie de 980 de locuitori. În comună funcţionau o biserică şi o şcoală, iar locuitorii se ocupau cu olăritul şi producerea de coşuri de răchită. Mare parte din celelalte sate actuale ale comunei se găseau la acea vreme în comuna Lucieni.

În 1925, comuna era arondată plăşii Voineşti din acelaşi judeţ, şi avea în compunere satele Dragomireşti şi Duindeni, având în total 1307 locuitori.

În 1950, comuna Dragomireşti a fost transferată raionului Târgovişte din regiunea Prahova şi apoi (după 1952) din regiunea Ploieşti. În 1968, comuna a redevenit parte a judeţului Dâmboviţa, căpătând alcătuirea actuală.

Fax: 0245236170
Alte primarii din acelasi judet:


Ultimele stiri
Klaus Iohannis CRITICĂ DUR bugetul

15.02.2019 - 15:09 PM, lili


Klaus Iohannis CRITICĂ DUR bugetul

Klaus Iohannis critica dur bugetul, mentionand ca acesta vine cu o intarziere nepermis de mare. ...
Fost ales local: ‘La alegeri, PNL Argeș va fi pe locul 5 în județ!’

15.02.2019 - 15:01 PM, Razvan


Fost ales local: La alegeri, PNL Argeș va fi pe locul 5 în județ!

Apar reacţiile la articolul nostru despre mazilirea liderului TNL Argeş, George Hristescu. Fãptaşul Adrian Miuţeescu are de dus o cruce grea, din cauza faptelor sale reprobabile. Primul care a comenta...
Întâlnire importantă la Mioveni

15.02.2019 - 14:25 PM, lili


Întâlnire importantă la Mioveni

Joi, 14 februarie 2019, la sediul Primăriei oarșului Mioveni a avut loc o întrevedere între conducerea companiei auto și reprezentanții administrației publice. ...
Drăghici, ministru la Transporturi. Dăncilă, declaraţie

15.02.2019 - 14:17 PM, lili


Drăghici, ministru la Transporturi. Dăncilă, declaraţie

Premierul Viorica Dancila ii reaminteste presedintelui Romaniei de situatia celor doua ministere unde sunt sefi interimari, precizând ca seful statului nu a raspuns nici pana in prezent in legatura cu...