Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Vulcana-Băi, judetul Dambovita


Primăria Vulcana-Băi


Primar Drăghici Emil
Modalitati de contact:

Strada Vlad Ţepeş nr. 18, Judeţ: Dâmboviţa, Cod poştal 137535
0245230890
E-mail: [email protected]
Web: www.vulcanabai.ro

Alte informatii

 Vulcana-Băi (în trecut, Cucuteni sau Vulcana) este o comună în judeţul Dâmboviţa, Muntenia, România, formată din satele Nicolaeşti, Vulcana-Băi (reşedinţa) şi Vulcana de Sus.

Comuna se află în partea central-nordică a judeţului, în valea râului Vulcana, la vest de Pucioasa şi de valea Ialomiţei. Este deservită de şoseaua judeţeană DJ712B, care leagă valea Ialomiţei şi DN71 (la Doiceşti) de valea Dâmboviţei şi DN72A la Izvoarele.

Vulcana-Băi este aşezată pe Valea Pârâului Vulcana, la 20 km nord de Târgovişte, în mijlocul Munteniei, la întretăierea paralelei 44° latitudine nordică, cu meridianul 25°20' longitudine estică.

Altitudinea satului este de numai 380 m deasupra nivelului mării, dar dealurile care îl înconjoară, cele din urmă culmi care coboară din Bucegi, pierzându-se în câmpie la Târgovişte ce se înalţă în partea de apus încă la înălţimea de 500-600 m, iar vârful Vulcănii ce se înalţă în partea de apus a văii are 642 m.

Îngusta vale a Vulcănii, mergând ca şi Ialomiţa de la miazănoapte spre miazăzi, este ferită atât de asprimea crivăţului, a cărui suflare se izbeşte de dealurile înalte care străjuiesc spre răsărit, cât şi de căldura verii, domolită şi ea de înălţimile împădurite din jur.

Ca vecini, comuna Vulcana-Băi are la nord şi nord-vest comunele Râul-Alb şi Bărbuleţu, la vest comunele Pietrari şi Voineşti, la sud comuna Brăneşti şi comuna Vulcana-Pandele, la est oraşul Pucioasa şi comuna Moţăieni, iar la nord-est oraşul Fieni.

Fax: 0245230904
Alte primarii din acelasi judet:


Ultimele stiri
Klaus Iohannis CRITICĂ DUR bugetul

15.02.2019 - 15:09 PM, lili


Klaus Iohannis CRITICĂ DUR bugetul

Klaus Iohannis critica dur bugetul, mentionand ca acesta vine cu o intarziere nepermis de mare. ...
Fost ales local: ‘La alegeri, PNL Argeș va fi pe locul 5 în județ!’

15.02.2019 - 15:01 PM, Razvan


Fost ales local: La alegeri, PNL Argeș va fi pe locul 5 în județ!

Apar reacţiile la articolul nostru despre mazilirea liderului TNL Argeş, George Hristescu. Fãptaşul Adrian Miuţeescu are de dus o cruce grea, din cauza faptelor sale reprobabile. Primul care a comenta...
Întâlnire importantă la Mioveni

15.02.2019 - 14:25 PM, lili


Întâlnire importantă la Mioveni

Joi, 14 februarie 2019, la sediul Primăriei oarșului Mioveni a avut loc o întrevedere între conducerea companiei auto și reprezentanții administrației publice. ...
Drăghici, ministru la Transporturi. Dăncilă, declaraţie

15.02.2019 - 14:17 PM, lili


Drăghici, ministru la Transporturi. Dăncilă, declaraţie

Premierul Viorica Dancila ii reaminteste presedintelui Romaniei de situatia celor doua ministere unde sunt sefi interimari, precizând ca seful statului nu a raspuns nici pana in prezent in legatura cu...