Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Baia de Fier, judetul Gorj


Primăria Baia de Fier


Primar Turbăceanu Dumitru
Modalitati de contact:

Str. Principală, nr. 364, Localitate: Baia de Fier, Judeţ: Gorj, Cod poştal: 217030
0253461202
E-mail: [email protected]
Web: www.primariabaiadefier.ro

Alte informatii

Comuna Baia de Fier este aşezată în frumoasa Depresiune Getică din Subcarpaţii Meridionali la aproximativ 20 km vest de punctul unde paralela de 45° latitudine nordică se întâlneşte cu meridianul de 24° longitudine estică, sub capătul răsăritean al Munţilor Parâng.

Hotarul ei de răsărit - hotar natural, îl formează Râul Olteţul. La apus Pârâul Botoca separă administrativ comuna Baia de Fier de oraşul Novaci. La miazăzi un hotar convenţional limitează comuna Baia de Fier de comuna Bumbeşti-Pitic. La nord culmea calcaroasă cu stâncile terminate spre soare aparţinând Munţilor Parâng formează un hotar natural.

Comuna Baia de Fier se află la o distanţă de 49 km de Municipiul Târgu-Jiu în partea de nor-vest a judeţului Gorj. Prin aşezarea ei se află aproape la egală depărtare de toate comunele cu care se învecinează.

Situată la o altitudine de 700 m deasupra nivelului mării, constituie una din mărgelele şireagului de sate aşezate la rând sub culmea Carpaţilor Meridionali.

Fax: 0253461012Ultimele stiri
Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

29.11.2020 - 21:32 PM, Anastasia


Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că 'discreditează valorile familiei'. ...
Pregătiri de sărbători la Ștefănești

29.11.2020 - 21:14 PM, Anastasia


Pregătiri de sărbători la Ștefănești

Primăria orașului Ștefănești a amplasat Bradul de Crăciun în zona Fântână-Blocuri, urmând să fie împodobit cu figurine, simboluri ale sărbătorilor de iarnă și ornat în diferite tonuri luminoase. ...
Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

29.11.2020 - 21:12 PM, Anastasia


Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

La două luni de la preluarea noului mandat, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță deja că două proiecte extrem de importante pentru brădeni sunt pe punctul de a fi finalizate....