Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Plopşoru, judetul Gorj


Primăria Plopşoru


Primar Grigorie Petre
Modalitati de contact:

Sat: Văleni, Comuna Plopşoru, Judeţ: Gorj, Cod poştal: 217345
0253285660
Web: www.primariaplopsoru.ro

Alte informatii

 Comuna Plopşoru este situată în partea central-sudică a judeţului Gorj, pe dealurile de tranziţie dintre Subcarpaţi şi podişul Getic, pe partea stângă a râului Jiu.

Teritoriul administrativ comunal se învecinează la nord cu comuna Bâlteni, la sud cu comunele Brăneşti şi Ioneşti, la est cu oraşul Ţicleni şi comuna Aninoasa şi la vest cu oraşul Turceni şi cu comuna Urdari.

Suprafaţa teritoriului administrativ al comunei Plopşoru este de 8002 ha, fiind unul din cele mai mari teritorii comunale ale judeţului Gorj.

În componenţa comunei intră 11 sate, a căror populaţie totală este de 6.703 locuitori. Satul de centru este Văleni, iar celelalte sate sunt; Piscuri, Deleni, Olari, Plopşoru, Sărdăneşti, Izvoarele, Ceplea, Broşteni, Cursaru, Broştenii de Sus .Satele sunt aşezate de-a lungul drumului european 79 pe o lungime de 23 km, cu excepţia localităţilor Piscuri şi Deleni, situate de-a lungul drumului comunal 48 pe o lungime de 6,5 km.

Comuna Plopşoru este situată la o distanţă de 50 km de municipiul Târgu Jiu, reşedinţa judeţului Gorj. Comuna are legături uşoare cu centre urbane ce au influenţă complexă asupra ei şi anume : oraşul Rovinari – 35 km, oraşul Ţicleni – 15 km, oraşul Turceni – 10 km şi oraşul Filiaşi din judeţul Dolj – 25 km.

Fax: 0253285660Ultimele stiri
Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

29.11.2020 - 21:32 PM, Anastasia


Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că 'discreditează valorile familiei'. ...
Pregătiri de sărbători la Ștefănești

29.11.2020 - 21:14 PM, Anastasia


Pregătiri de sărbători la Ștefănești

Primăria orașului Ștefănești a amplasat Bradul de Crăciun în zona Fântână-Blocuri, urmând să fie împodobit cu figurine, simboluri ale sărbătorilor de iarnă și ornat în diferite tonuri luminoase. ...
Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

29.11.2020 - 21:12 PM, Anastasia


Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

La două luni de la preluarea noului mandat, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță deja că două proiecte extrem de importante pentru brădeni sunt pe punctul de a fi finalizate....