Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Voineasa, judetul Valcea


Primăria Voineasa


Primar Stanciu Gheorghe
Modalitati de contact:

Str. I.Gh. Duca, nr. 98, Localitate: Voineasa, Judeţ: Vâlcea, Cod poştal: 247750
0250754309
E-mail: [email protected]
Web: www.primariavoineasa.ro

Alte informatii

 Voineasa este o comună în judeţul Vâlcea, regiunea geografică Oltenia, România. Voineasa este o localitate montană din nordul judeţului Vâlcea, la aproximativ 80 km de municipiul Râmnicu Vâlcea (reşedinţa judeţului), situată pe valea râului Lotru, în sudul munţilor cu acelaşi nume, la o altitudine de 600-800 metri.

Climatul localităţii este tipic depresiunilor intramontane, cu veri răcoroase (temperatura medie a lunii iulie este de 14 °C), ierni reci (temperatura medie a lunii ianuarie este de -7 °C) şi precipitaţii anuale de aproximativ 800 mm.

Localitatea Voineasa este atestată documentar la 1 august 1496, fiind astfel cea mai veche aşezare de pe Valea Lotrului.

Fax: 0250754310
Alte primarii din acelasi judet:


Ultimele stiri
Cu cine se căsătorește Valentin Dragnea. A concurat la Miss Universe România

13.08.2018 - 22:30 PM, Anastasia


Cu cine se căsătorește Valentin Dragnea. A concurat la Miss ...

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește în două săptămâni cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra, fiică de preot și fostă concurentă la Miss Universe România. ...
Primăria Câmpulung angajează inspector superior

13.08.2018 - 22:09 PM, Anastasia


Primăria Câmpulung angajează inspector superior

Primăria Municipiul Câmpulung, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, gradul profesio...