Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Informatii pentru Primăria Letca, judetul Salaj


Primăria Letca


Primar Man Dorel Liviu
Modalitati de contact:

Str. Principală, nr. 272, Localitate: Letca, Judeţ: Sălaj, Cod poştal: 45721
0260634643
E-mail: [email protected]
Web: www.comunaletca.ro

Alte informatii

 Comuna Letca este situată în partea de nord-est a judeţului Sălaj, pe malul drept al râului Someş, la o distanţă de 54 de km faţă de municipiul Zalău şi 50 de km în aval de oraşul Dej.

Teritoriul comunei are o suprafaţă de 56 km2 şi se desfăşoară de-a lungul Culoarului Someşului, în sudul Podişului Purcăreţ - Boiu Mare - Jugăstreni, până la contactul acestuia cu culmea prelungă a Prisnelului. Suprafaţa comunei reprezintă 1,45% din suprafaţa totală a judeţului.

Din punct de vedere administrativ, comuna Letca are în componenţa sa 9 sate: Letca (sat reşedinţă de comună), Ciula, Cozla, Cuciulat, Lemniu, Purcăreţ, Şoimuşeni, Topliţa şi Vălişoara.

Deşi urmele locuirii pe aceste meleaguri se pierd mult în negura timpului, reşedinţa de comună este atestată documentar doar în anul 1405 sub denumirea de Letka. Cu vechimi apreciabile sunt şi celelalte sate: Cozia, Cuciulat şi Lemniu - atestate documentar în anul 1405, Ciula - atestat documentar în anul 1566, Purcăreţ şi Şoimuşeni - atestate documentar în anul 1543, Topliţa - atestat documentar în anul 1416 şi Vălişoara - atestat documentar în anul 1603.

Fax: 0260634512Ultimele stiri
Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

29.11.2020 - 21:32 PM, Anastasia


Băsescu, atac de o duritate extremă la USR-PLUS: Neomarxişti...

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că 'discreditează valorile familiei'. ...
Pregătiri de sărbători la Ștefănești

29.11.2020 - 21:14 PM, Anastasia


Pregătiri de sărbători la Ștefănești

Primăria orașului Ștefănești a amplasat Bradul de Crăciun în zona Fântână-Blocuri, urmând să fie împodobit cu figurine, simboluri ale sărbătorilor de iarnă și ornat în diferite tonuri luminoase. ...
Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

29.11.2020 - 21:12 PM, Anastasia


Bradu. Două proiecte importante, aproape de finalizare

La două luni de la preluarea noului mandat, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță deja că două proiecte extrem de importante pentru brădeni sunt pe punctul de a fi finalizate....