Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Constantin Nicolescu RUPE judeţul în douã! CAD CAPETE luminate!

postat in 11.09.2017 - 07:55 AM / autor: Razvan Vizualizari articol 5945


Medie calificativ: 3.50 in baza a 4 voturi
Va multumim pentru vot!


Constantin Nicolescu RUPE judeţul în douã! CAD CAPETE luminate! Peste mai puţin de trei ani, fostul şi eternul şef al judeţului, Constantin Nicolescu, va bate PSD-ul la fundul gol. Ca semn de rãzbunare pentru anii de puşcãrie pe care i-a executat extrem de nevinovat, dar şi pentru trãdãrile politice de care au fost în stare unii dintre cei care i-au jurat credinţã. Nume importante se vehiculeazã pe lista morţilor şi rãniţilor. Iar surprizele nu se încheie aici...

 La sfârşitul lunii mai, fostul preşedinte al CJ Argeş, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Colibaşi, dupã 2 ani şi trei luni de închisoare. Vizibil schimbat şi rezervat, Nicolescu a promis cã se întoarce în sânul familiei. Doar cã minunea n-a ţinut mai mult de trei zile, iar baronul s-a întors la muncã, la IATSA Bascov. Nici n-ai crede cã pe 1 septembrie a împlinit 72 de ani. Ba chiar se comportã ca şi cum ar fi în floarea vârstei şi are mari planuri de viitor. Spre ghinionul unora care-şi vor încheia cariera. Brusc!

Astfel, tãtucul PSD Argeş urzeşte un plan diabolic, menit sã-i scoatã din scenã pe toţi greii momentului, pentru care a pregãtit maziliri de poveste. Vor cãdea capete luminate, iar Nicolescu se va instala din nou stãpân. Nu credeţi? Primul pas în acest sens a fost fãcut. Fostul lider al judeţului a bãtut palma cu Victor Ponta, căruia i-a garantat că el este PSD în Argeş. Şi nu ne miră. Constantin Nicolescu este singurul care poate să rupă PSD Argeş. Imediat după discuţie, nea Costicã a început racolarea primarilor din Argeş pe care-i momeşte cu vorbele sale de cartier, deja celebre printre cunoscuţi: “Ce faci primare, cum o duci?“ şi cãrora le promite sprijin necondiţionat.

Potrivit surselor noastre, cel puţin nouã primari din PSD din Argeş, câţiva directori rămaşi în funcţii şi un parlamentar, altul decât nepotul favorit, au acceptat propunerile lui Nicolescu, sãtui pânã peste cap de fiţele actualilor şefi ai judeţului. Şi după vorba celebră, care îi plăcea maxim, “iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători”, avem informaţii clare că Nicolescu a şi refuzat câţiva PSD-işti dintre cei care l-au trădat în trecut, iar acum îi bat la uşă.

Am vorbit cu multă lume în ultima săptămână pe acest subiect. Mulţi primari ne-au confirmat că Nicolescu a trecut pe la primăriile pe care le conduc, unii chiar ne-au spus că sunt bucuroşi şi chiar încântaţi de noul proiect al ”domnului preşedinte”.

Un edil dintr-o comunã argeşeanã ne-a spus:

“Da’ de unde ştiţi c-a venit dom’ preşedinte Nicolescu? A fost aici, da. Am vorbit diverse. Şi mie îmi place abordarea dânsului, cã are experienţã şi-i place sã facã treabã. Nu ca ãştia (n.red: social-democraţii)! Am citit prin ziare şi m-am închinat. Doamne, unde am ajuns...”

Un alt edil ne-a mãrturisit:

“Eu merg pã mâna lu’ dom’ Nicolescu. Sã-i dea Dumnezeu sãnãtate cã are multã treabã. Ai noştri de acum au scãpat frâiele. Oamenii sunt nemulţumiţi. Nu merge. S-au îmbãtat cu apã rece şi li s-a urcat succesul la cap.”

Şi dupã ce-şi face armata de primari, Constantin Nicolescu, mai dã o loviturã. E vizat chiar şeful CJ Argeş, Dan Manu, care s-ar putea sã se întoarcã la morţii de la IML şi sã plece din funcţie cel puţin la fel de umilit precum a plecat celebrul Florin Tecãu. Nicolescu i-ar fi transmis lui Manu, prin apropiaţi, un mesaj cu totul îngrijorãtor: “Dane, ştiu ce-ai fãcut în 2011-2012...”

Sunã a trãdare şi-a ameninţare, nu? Pãi chiar aşa... Iar liderul CJ precis a interceptat mesajul, iar acum a început sã transpire. Se anunţã dezvãluiri furtunoase mai ales cã pe lista neagrã mai sunt câţiva muşterii. Tot din ãştia mari.

P.S: Pentru cei care credeau cã Nicolescu s-a întos din puşcãrie smerit şi resemnat, aflaţi cã dimpotrivã! Fostul baron de Argeş a promis cã va scrie ISTORIE!!! 

Ultimele stiri


Militanţii Statului Islamic folosesc armament fabricat în România...

15.12.2017 - 10:15 AM, Anastasia

....Primăria Comunei Bradu angajează inspector principal

15.12.2017 - 09:55 AM, Anastasia

Primăria Comunei Bradu, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Financiar Contabil. ...Şcoala Gimnazială nr. 1, Costeşti angajează administrator financiar II (contabil şef)

15.12.2017 - 09:54 AM, Anastasia

Şcoala Gimnazială nr. 1, Costeşti, județul Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de administrator financiar grad II, studii superioare – Compartimentul Contabilitate. ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.98 in baza a 122 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.75 in baza a 148 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.83 in baza a 395 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.19 in baza a 140 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.57 in baza a 143 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.24 in baza a 41 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 3.18 in baza a 74 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 4.35 in baza a 31 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 2.98 in baza a 60 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.73 in baza a 144 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.18 in baza a 33 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro

Şah la primarul Piteştiului! Dănuț Dinu, mutare de ultimă orăMedie calificativ: 3.76 in baza a 129 voturi
Va multumim pentru vot!


Şah la primarul Piteştiului! Dănuț Dinu, mutare de ultimă oră | institutiilestatului.ro