Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

PSD Argeş – în COLAPS! Oamenii lui Mircea Andrei, specialiştii PSD-ului

postat in 02.10.2017 - 08:18 AM / autor: Razvan Vizualizari articol 2001


Medie calificativ: 4.17 in baza a 6 voturi
Va multumim pentru vot!


PSD Argeş, în COLAPS!Oamenii lui Mircea Andrei, specialişti în PSD Clipe de groazã pentru electoratul PSD din Argeş, care a sesizat cã trãieşte cele mai dramatice momente din ultimii 27 de ani. Asta dupã ce a votat cea mai tristã echipã din toate timpurile, în fruntea cãreia s-a aflat cel mai neperformant parlamentar – minunatul Radu Vasilicã. Nici nu mai amintim gogoşile din campanie care au provocat vomã şi diaree, dupã o digestie nefericitã. Cu toate acestea, nu putem ignora lipsa acutã de personal calificat din organizaţia condusã de senseiul Şerban Valeca – altfel om compotent pe care-l stricã echipa. Plinã ochi de pafarişti.

 PSD-ul în Argeş e de ani buni campion la numãrul de voturi pe ţarã. Asta dupã ce tãtucul Constantin Nicolescu i-a învãţat pe social-democraţi cã minciunile se spun mai bine în grup şi cã partidul e mai bazat dacã, în campanie, plimbã membrii cu autobuzul prin judeţ, nu cu maşina micã. Şi ingineria asta impusã de Nicolescu ţine pânã în zilele noastre, semn cã argeşenii pot fi prostiţi din  tatã-n fiu.

Totuşi, în acest mandat avem de-a face cu cea hapciupaliticã echipã din toate timpurile. E suficient sã te gândeşti la parlamentarii argeşeni ca sã-ţi dai seama c-ai nimerit într-o zonã SF. Dar asta nu e tot. Din pãcate pentru tinerii şi copiii noştri. De ani buni, social-democraţii nu au specialişti. Asta deşi câştigã alegerile pe bandã, deşi sunt uniţi, deşi par convingãtori. Ȋn afarã de câţiva medici şi de câţiva economişti, bate vântul prin zestrea intelectualã a partidului.

Şi pentru cã şi-au dat seama cã au un IQ comparabil cu cel al unei amibe, greii de la Argeş au luat mãsuri direct proporţionale cu inteligenţa. Au adoptat câţiva foşti PDL-işti din echipa lui Mircea Andrei şi i-au pus în funcţii cheie, acolo unde PSD-iştii nu puteau visa nici la postul de femeie de serviciu. Semn cã mult hulitul Mircea Andrei, care n-a avut nicio şansã în ochii electoratului de stânga şi-a fãcut o echipã valoroasã la care a râvnit cel mai puternic partid. Recte PSD-ul.

Situaţia stã în felul urmãtor: La Vila Florica, din subordinea CJ Argeş, conduce Gabriel Bratu – ani de zile PDL-ist. La Direcţia Agricolã Argeş, social-democraţii l-au vrut pe Eugen Dulicã, tot un PDL-ist.  Asta dupã ce PSD-ul a rãmas fãrã specialişti în Agriculturã, care era doar unul, anume Constantin Tãmagã.

Mai mult, în cel mai scurt timp, o altã instituţie din Argeş va avea în frunte un fost PDL-ist, şcolit de Mircea Andrei. Vorbim deci de Dorin Falcã, favorit pentru funcţia de director la Finanţe Argeş.  Anumite surse ne-au declarat cã liderii PSD Argeş au încercat sã racoleze şi alte nume importante din fostul PDL, dar nu le-a ieşit figura. Nu toţi au fost de acord sã facã pact cu DIAVOLUL!

Iar povestea pare sã continue pe acelaşi fãgaş. Pentru cã se dovedeşte cã la PSD Argeş lipsesc specialiştii competenţi, dar se înmulţesc penalii fãrã scupule. Pe zi ce trece. Asta în timp ce sute de social-democraţi muncesc în campanii, de dimineaţa pânã seara. Realitatea e cã funcţiile nu sunt pentru copiii de mingi ai partidului, nici pentru lipitorii de afişe (campioni la nivel naţional), ci pentru foşti rivali politici. Oameni care ştiu meserie. Ȋn zadar se bat primarii cu pumnii în piept. Strategia partidului, susţinutã de cuplul Valeca-Manu dã cu 0 la nivelul organizaţiei. Aşa cã cei doi sunã un prieten şi ocupã golurile de inteligenţã şi de imagine cu profesionişti de la PDL.

P.S: Avem rugãmintea ca şefimea PSD Argeş sã explice pulimii care voteazã cu trei trandafiri cã partidul n-are cu ce. Şi chiar dacã e la guvernare apeleazã la variante ajutãtoare atunci când e nevoie de vreun director, pe undeva. Adevãrul doare, nu-i aşa?!?

 

Ultimele stiri


Acum, şedinţă EXTRAORDINARĂ la Ştefăneşti. Mihalcea, în concediu

20.07.2018 - 11:52 AM, Anastasia

În aceste momente ar loc o şedinţă extraordinară la Ştefăneşti. Vicele Mihalcea este în concediu, aşa că nu s.a prezentat la şedinţă. Partea frumoasă este că toţi consilierii apropieţi vicelui lipsesc de la şedinţă. ...ANAF - schemă ajutor de stat

20.07.2018 - 11:41 AM, Anastasia

Ministerul Finanţelor Publice a modificat şi a completat H.G. nr. 807/ 2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie, prin Hotărârea de Guvern nr. 476/ 2018 care a fost publicată, pe 9 iulie 2018, în Monitorul...Şeful Poliţiei nu ştie localităţile din Argeş

20.07.2018 - 11:19 AM, lili

Noul şef al Poliţiei Argeş a făcut cunoştinţă azi cu ziariştii din Argeş, Nu ştrim dacă i-a priit, dar cert este că a primit o întrbare la care nu a ştiut să răspundă. ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.91 in baza a 162 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.77 in baza a 202 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.78 in baza a 457 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.48 in baza a 204 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 4.15 in baza a 81 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.24 in baza a 160 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 3.03 in baza a 110 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.36 in baza a 67 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 4.25 in baza a 16 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.68 in baza a 177 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.10 in baza a 79 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.38 in baza a 73 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro