Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

PASTILA de CAP! Cum îl face MANU eurodeputat pe Valeca! Şeful CJ plãteşte scump!

postat in 09.08.2018 - 13:02 PM / autor: Razvan Vizualizari articol 1878


Medie calificativ: 4.20 in baza a 5 voturi
Va multumim pentru vot!


PASTILA de CAP! Cum îl face MANU eurodeputat pe Valeca! COD ROŞU în Argeş! Sursele noastre anunţã schimbarea puterii în judeţ! Dacã nu ne place doctorul de morţi în fruntea CJ-ului, o sã ne placã în fruntea PSD-ului. Ceea ce e mai nasol, credeţi-ne! Cã Manu va deveni stãpân all-inclusivve, iar noi, argeşenii, nu vom mai deveni nimic, cã ne vom trata corespunzãtor cu Manu şi la CJ şi la PSD.

 I se pregãteşte debarcarea senseiului Şerban Valeca, de la cârma PSD Argeş. Ca sã lase fãrã comentarii organizaţia, se aude cã Dragnea l-a prostit cu un post eligibil de europarlamentar. Cã dacã n-a fost în stare sã facã nimic în judeţ, poate face ceva prin Europa, unde oricum ne ştiu toţi de fraieri şi n-are nimeni pretenţii de la noi. Deci Valeca e fericit şi total nestresat. E jobb-ul vieţii lui, dacã putem spune, având în vedere cã în ultima perioadã a ferecat-o bine, într-o veşnicã vacanţã.

Ce nu ştiţi, iar noi am aflat, e cã Manu pregãteşte în amãnunt debarcarea şefului Valeca. Cã de fapt, Manu ar fi în spatele acestui mare şmen. Ca sã convingã, actualul şef al CJ-ului a promis cu mâna pe corazon cã dacã va ajunge NR1 absolut în Argeş va face cea mai tare campanie electoralã în judeţ, la europarlamentarele din 2019, numai sã-l scoatã pe Valeca europarlamentar şi sã se care de aici, sã nu ne mai inoportuneze cu prezenţa lui insipidã, incolorã şi inodorã.

Cea mai tare aroganţã pe care o pune la cale Manu, ca sã-şi dovedeascã abilitãţile de viitor baron judeţean , va uimi un judeţ întreg, de la nord la sud şi de la este la vest. Sã trãiascã! Va merge personal, în fiecare comunã, şi va stinge Flacãra Centenarului, pe care a aprins-o cu mare fast de la începutul lui 2018. Pentru mai multã credibilitate, se vor realiza pachete electorale. Dã Manu chibrite şi lumânãri, la toatã lumea care regretã Flacãra Centenarului.

Tot pe surse, am aflat care vor fi obiectivele lui Manu ca şef absolut la Argeşului:

1.     Dupã modelul duşului de la CJ, ctitorit de Dan Manu, sediul PSD Argeş va avea de asemenea o baie cu duş, unde sã se împrospãteze Manu atunci când are programul ultra-încãrcat.

2.     Social-democraţilor li se vor confisca telefoanele mobile ca sã nu mai sifoneze subiecte la presã, de la şedinţele de partid. Va exista un singur telefon fix, sub pazã, la sediul central al PSD din Piteşti. Se vor închide toate conturile de Facebook şi de Instagram. Social-democraţii vor trãi ca-n 1995.

3.     Votanţii PSD vor fi rãsplãtiţi cu pachete aniversare formate din hârtie igienicã pe care o vor folosi când se vor c-ca pe ei de foame. Ȋn plus, Manu are o strategie fulger de relansarea a partidului într-o zonã ignoratã în ultimii ani. Toate persoanele decedate care au beneficiat de serviciile doctorului Manu vor vota cu PSD! Are Dãnuţ toate CNP-urile...

4.     Sub conducrea lui Manu, Argeşul va avea drees-code! Elevii, medicii, poliţiştii, armata, muncitorii şi toţi purtãtorii de uniforme se vor îmbrãca în roşu. Trãiascã partidul!!!

5.     Şi cel mai important, Manu va fi ales pe viaţã! De el, la cârma PSD Argeş şi a judeţului se vor bucura inclusiv urmaşii urmaşilor noştri. Aşa sã ne ajute Dumnezeu. 

Ultimele stiri


PSD Argeş, la momentul adevãrului: ‘Unde greşim?!?’

19.10.2018 - 12:06 PM, Razvan

Azi, conferinţã de presã la Goleşti, organizatã de PSD Argeş. Cel mai tare subiect al zilei, spovedania publicã a greilor social-democraţi. Despre proasta comunicare a organizaţiei, cu presa din judeţ. Despre faptul cã ei, politicieni cu state vechi nu reuşesc sã se facã înţeleşi. ...TRATAMENT inuman acordat unui pacient cu METASTAZE! SPITALUL Judeţean Argeş, MEDIC celebru!

19.10.2018 - 10:35 AM, Razvan

De necrezut! Medicul Gheorghe Frãtoaica, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, este “eroul” principal în cazul unui pacient, bolnav de CANCER, care a fost uitat 9 ore pe un pat de spital. Aparţinãtorii îl acuzã pe Frãtoiaca, ba chiar au postat un mesaj pe o paginã de sociali...Primãriţa de la Ştefãneşti îi dã la gioale lui MANU! Sã fie primit!

19.10.2018 - 10:06 AM, Razvan

Conflict maxim între primãriţa Ioana Jenica Dumitru de la Ştefãneşti şi administraţia judeţului. Mazilitã de PSD, deşi a câştigat alegerile în oraşul Brãtienilor, primãriţa îşi ia revanşa şi promite sã puncteze în ajun de Sfântul Dumitru, când Manu & Co. vor pregãti un eveniment la Vila Florica din ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.88 in baza a 168 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.76 in baza a 206 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.77 in baza a 465 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.47 in baza a 205 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 4.10 in baza a 89 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.26 in baza a 162 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 3.04 in baza a 113 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.27 in baza a 73 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.91 in baza a 23 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.69 in baza a 178 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.19 in baza a 86 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.37 in baza a 75 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro