Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

BOMBĂ! Gabi Zoanã candideazã la şefia PSD Piteşti şi la PRIMĂRIE!

postat in 05.08.2019 - 07:11 AM / autor: Razvan Vizualizari articol 1757


Medie calificativ: 0.00 in baza a 0 voturi
Va multumim pentru vot!


BOMBĂ! Gabi Zoanã candideazã la şefia PSD Piteşti şi la PRIMĂRIE! V-o mai amintiţi pe Gabriela Zoanã? ... Ei, haideţi! Nu? Nimic, nimic!?! E cea care i-a luat locul Vioricãi Dãncilã în Parlamentul European, iar apoi a început sã presteze intensiv la binele ţãrii, de acolo de la Bruxelles, cã-mi şi ziceau nişte prieteni cã li s-a sculat nivelul de trai cu Gãbiţa în P.E. Şi cum nu prea o vedeam noi pe Zoanã, am fost invadaţi de prezenţa sa încântãtoare în toatã campania de la europarlamentare. Ce credeaţi, lui Zoanã, devenitã DIVĂ în toatã regula, i-a plãcut. Iar acum, vrea din nou.

 N-a fost sã fie un nou mandat de europarlamentar, dar e hotãrâtã pentru un post nou-nouţ de şefã de partid, gen... E de noaptea minţii.

Mi-o amintesc pe Gabi Zoanã cum zâmbea în campanie alãturi de Rovana Plumb. Gãbiţa era deja câştigãtoare, chiar de pe poziţia 12. Nu i-a dovedit nimic lui Dragnea, aşa cã de-aia n-a prins o poziţie mai fierbinte pe lista partidului la P.E. Totuşi, ea era satisfãcutã sã prindã un loc la Bruxelles. Şi a prins, de fapt, cotorul de la mãrul mâncat de Dragnea, la Topoloveni. Ce nu face femeia pentru un mandat, nu?

Ideea e cã Gabi a pierdut. Deşi zâmbea în campanie, ca pentru reclame, votul din 26 mai s-a terminat nasol pentru Zoanã. Totuşi cu experienţa de 1 an jumate în P.E, Gãbiţa a rãmas în politica mare. Pe Facebook. Comenteazã toate evenimentele partidului, îşi mai aminteşte succesurile de la Bruxelles, unde fãcea parte din nişte comisii în care nu avea competenţe (Zoanã şi Agricultura, S- -A şi Prefectura), mai apare pe la TV, când nu vine invitatul, iar realizatorul e disperat. Singura care rãspunde la orice orã e Gãbiţa, avidã de publicitate.

Mai nou, Zoanã trece la nivelul urmãtor. Vrea sã candideze la preşedinţia PSD Piteşti şi crede ea, va câştiga încrederea celei mai barosane organizaţii din judeţ. Se vorbeşte că Gabi Zoanã e susţinutã de aripa Radu Vasilicã şi chiar de senseiul Şerban Valeca. Mare gropar al PSD Argeş. Probabil de-aia o şi susţine pe Zoanã, cã vrea sã punã cruce şi organizaţiei de Piteşti.

Pe cale de consecinţã, Zoanã se vrea candidat la Primãria Piteşti din partea PSD. Pe principiul cã dacã Dãncilã conduce Guvernul şi PSD-ul, de ce n-ar conduce şi Gabi – Piteştiul şi organizaţia municipalã.

Acum sã vã explicãm de ce nu ţine vrãjeala! Dacã Zoanã se poate lãuda cã luat în mânã cotorul lui Dragnea, acum încearcã şi cu morcovul lui Valeca. Pe care senseiul îl are bine înfipt (ştiţi voi unde...) de teamã sã nu-l zboare de la şefia PSD Argeş. Remarcãm, noi care avem ceva experinţã în campanii politice, trãdãri şi victorii, cã Gabriela Zoanã s-a orientat greşit. Nu la morcovul lui Valeca ar trebui sã se uite şi nici la organizaţia PSD Piteşti, ci la ea însãşi. Sã revinã la modestia de veacuri a poporului român şi sã înţeleagã cã şansa ei a fost cã Dragnea a numit-o pe Dãncilã, premier. Atât. 1 an şi jumãtate în P.E e maxim pentru Zoanã.

Observ cã vom asista şi la minimul carierei sale. Care a început atunci când şi-a fãcut planuri de a candida la PSD Piteşti şi la primãrie. Iar dacã tot n-o lasã aerele de divã, poate i-ar merge niste botox.

 

 

Ultimele stiri


Digitalizare la SC Apă Canal 2000 SA – servicii la distanță și soluții inovative

10.07.2020 - 19:36 PM, Anastasia

Operatorul Regional SC Apă Canal 2000 SA Pitești implementează în prezent un proiect de digitalizare a activității, proiect ce urmărește consolidarea capacității de a asigura calitatea și accesul la serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare printr-un sistem informatic integrat pentru ge...Mircea Andrei: Nu venim cu un candidat care toată viața a fost angajat la stat

10.07.2020 - 14:01 PM, Anca

Mircea Andrei, lovitură sub centură pentru candidaţii la fotoliul de primar al Piteştiului. ...Mircea Andrei: 'Apostoliceanu este un nume nou în PNL'

10.07.2020 - 13:55 PM, Anca

Mircea Andrei a comentat în foarte puţine cuvinte apariţia viceprimarului Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, pe scena PNL Argeş. ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.85 in baza a 221 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.65 in baza a 286 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.73 in baza a 555 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.59 in baza a 202 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.40 in baza a 225 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.90 in baza a 149 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.24 in baza a 188 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.68 in baza a 65 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.08 in baza a 99 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.71 in baza a 207 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.25 in baza a 118 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro

Spitalul de Pediatrie din Piteşti - 22 de posturi scoase la concursMedie calificativ: 3.34 in baza a 126 voturi
Va multumim pentru vot!


Spitalul de Pediatrie din Piteşti- 22 de posturi scoase la concurs | institutiilestatului.ro