Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Primăria Piteşti, FAVORURI pentru ginerele lui Constantin Nicolescu

postat in 18.09.2019 - 11:17 AM / autor: lili Vizualizari articol 26322


Medie calificativ: 4.40 in baza a 10 voturi
Va multumim pentru vot!


Primăria Piteşti, FAVORURI pentru ginerele lui Nicolescu Ginerele lui Constantin Nicolescu, Mircea Şerban, ne-a picat, astăzi, în obiectiv. Firma acestuia a terminat o lucrare pentru Primăria Piteşti. Chiar dacă recepţia lucrării a fost făcută ieri, curăţenia se face astăzi, cu angajaţi ai unei firme a primăriei. Şi nu unul, doi, ci doisprezece angajaţi au tras din greu să "spele păcatele" lui Mircea Şerban. Nouă ne pute!

 Dar să încep cu începutul. Ies din casă la ora 6.45. Nu mai aveam niciun strop de cafea. Cu ochii cârpiţi de somn, intru într-un magazin să-mi iau un pachet de cafea. Şi una gata făcută. Să încep ziua bine. În faţa mea, două angajate de la Salpitflor Green, societate a Primăriei Piteşti, tot la cafea, vorbeau de zor: "O fi mult de muncă la internatul de la Poliţia Locală? Poate terminăm şi noi mai devreme astăzi!" Chiar dacă eram cam adormită, m-am trezit instantaneu. Am şi văzut un subiect de presă din discuţia femeilor. Am plecat cu cafeaua în mână după angajatele de la Salpitflor. Au mers în curtea Inspectoratului Şcolar, la căminul care a fost reabilitat. Acum un an, Ionică a dus ziariştii acolo. Spunea la vremea aceea că va fi terminată lucrarea până la finele anului 2018. N-a fost să fie! A fost terminată în septembrie 2019. 


Lângă cele două femei s-au mai adunat încă 10 oameni. Toţi angajaţi la Salpitflor. Şi s-au pus pe şedere. Mai o cafea, mai un tutun... Timpul trece, leafa merge! Şi tot aşa vreo oră şi jumătate.
 
 
Când mă plictisisem de stat, terminasem şi a doua cafea, puţin după ora 8.30, apar trei angajaţi ai Primăriei Piteşti şi trag maşina în faţa căminului în care vor fi cazaţi sportivi sau elevi care participă la diverse concursuri organizate în Piteşti. Ies cei trei din maşină, descuie căminul şi intră. Potrivit informaţiilor noastre, ieri a avut loc recepţia lucrării. Toate bune şi frumoase. Doar în acte, se pare! În realitate, treburile sunt puţin mai încurcate.

După vreo 20 de minute în care au stat în cămin angajaţii primăriei şi un reprezentant al unuia dintre constructorii care au făcut lucrarea, cheamă o echipă de femei pentru curăţenie. "Doar trei veniţi acum!", spune o angajată a primăriei. Mai stau puţin şi cheamă şi restul. Am încercat să intru şi eu. Uşa era încuiată. Cheia era în uşă, pe interior. Mai stau să văd ce se mai întâmplă. Stupoare! Apare ginerele lui Constantin Nicolescu, Mircea Şerban. Ies în întâmpinarea lui angajaţii primăriei. El le citea ceva: produse curăţenie pentru pardoseli... Atât am auzit. Termină de citit şi pleacă. Mircea Şerban a fost asociat cu Cătălin Nicolau în SC Valah Construct, una dintre firmele care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea căminului.
 
 
Mircea Şerban spune cu şapte guri că nu mai face afaceri, că a ieşit din firmă. În realitate, aşa cum demonstrează şi pozele, e pe teren la toate lucrările SC Valah Construct. A ieşit din firmă imediat după ce a fost arestat Constantin Nicolescu. Lumea spune că el face toate jocurile şi acum. Pleacă Mircea Şerban şi revine în 15 minute. Cu portbagajul plin de produse de curăţenie. Le cară împreună cu o femeie venită pentru curăţenie. Asta demonstrează clar că firma sa trebuia să facă şi curăţenia, nu angajaţii societăţii primăriei. Am mai dat şi noi din coate şi am mai întrebat în stânga şi-n dreapta. Nicio altă firmă de construcţii nu a beneficiat de servicii de curăţenie din partea societăţilor primăriei. Unu e Nicolescu şi unul e ginerele lui. 
 

În tot acest timp angajaţii de la Salpitflor au trecut la treabă. O femeie spăla de zor la geamuri, alţii roboteau prin interior, toată lumea trudea din greu. Totul pentru a-l scoate cu faţa curată pe ginerică a lui Nicolescu. C-aşa-i în Argeş! Totul se învârte în jurul baronului puşcăriaş. 
 

La final, câteva întrebări pentru primarul Piteştiului, Cornel Ionică: 
 
1. Cum a recepţionat Primăria Piteşti lucrarea ieri, dacă abia astăzi se face curăţenie? 
2. Angajaţii Salpitflor sunt plătiţi de ginerele lui Constantin Nicolescu?
3. La câte lucrări au mai fost trimişi angajaţii Salpitflor să "cosmetizeze" munca celor care câştigă licitaţii pentru primărie?
4. E legal să fie folosiţi angajaţi plătiţi din banul public în interesul ginerelui lui Nicolescu?

 

Ultimele stiri


Ovidiu Puiu - despre ciuma roșie, holera galbenă…

28.11.2020 - 21:55 PM, Anastasia

Politicienii i-au împărțit prin discursul neprofesionist, dicolo de intenții, pe români în tabere, ca în război, frate contra frate, fără o miză – ciuma roșie, holera galbenă… ...Consilierul judeţean care nu are casă, nu are maşină şi nici terenuri

28.11.2020 - 21:10 PM, Anastasia

Am trăit să o vedem şi pe asta! Un politician nu are casă, nu are maşină, nu are niciun teren, în schimb are datorii....Felicitare Ion Mihai , primarul comunei Popești

28.11.2020 - 20:29 PM, Anastasia

....

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.82 in baza a 235 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.67 in baza a 301 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.71 in baza a 586 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.52 in baza a 224 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.34 in baza a 233 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.87 in baza a 159 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.27 in baza a 197 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.53 in baza a 73 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.71 in baza a 214 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.04 in baza a 104 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!Medie calificativ: 4.00 in baza a 29 voturi
Va multumim pentru vot!


NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!  | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.27 in baza a 124 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro