Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

ALERTĂ!!!! MASONUL Sorin APOSTOLICEANU, împins de frăția-ocultă pentru preluarea controlului asupra bugetului local al Municipiului Pitești și a piteștenilor, însuși

postat in 14.09.2020 - 06:44 AM / autor: lili Vizualizari articol 10094


Medie calificativ: 2.93 in baza a 15 voturi
Va multumim pentru vot!


ALERTĂ!!!! MASONUL Sorin APOSTOLICEANU, împins de frăția-ocultă... Ancheta jurnalistică desfășurată de Institutiilestatului.ro a scos ”la lumină” un plan diabolic pus la cale de grupările oculte masonice, avându-l ca vârf de lance pe Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL, pentru scaunul de primar al Municipiului Pitești.

 Astfel, am aflat căSorin Apostoliceanueste frate mason în Loja Masonică ”UNIREA”, din Pitești, alături de alte nume cunoscute, printre care Gelu Tofan (membru marcant PNL Argeș) și Florentin Popa (secretarul general al PNL Argeș).

            Și cum credeți, dragi piteșteni, că s-au gândit ei să ”șlefuiască piatra masonică”? Simplu, au stabilit că miza supremă este bugetul local și controlul, psihologic, asupra populației, care se pot face facil din poziția de  Primar al Municipiului Pitești.

După ce și-au stabilit scopul, a mai rămas să identifice și mijloacele prin care să pună ”cururile lor masonice” pe bugetul local al Municipiului Pitești, așa că soluția cea mai la îndemână a fost să-l preia pe fratele mason Sorin Apostoliceanu de la PSD, la PNL, după care să-l propună și să-l susțină pentru câștigarea funcției de primar, al Municipiului Pitești.

Așa cum putem toți constata, totul decurge conform planului și, dacă piteștenii nu sunt atenți, masonii au șansa să-și atingă scopul final, dobândirea controlului asupra bugetului local și a cetățenilor, în sine.

Totodată, putem observa aspectul penal al faptelor comise de fratele mason Sorin Apostoliceanu, care nu a precizat (de-a lungul timpului) în nicio declarație de interese, apartenența sa la MLNR (Marea Lojă Națională a României), fiind comisă infracțiunea de fals în declarații, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. Cu privire la acest aspect am sesizat ANI (Agenția Națională de Integritate) care v-a înainta dosarul, complet, către unitatea de Parchet competentă.

Deci, PNL-ul ne propune pentru funcția de Primar al Municipiului Pitești, un puscăriabil – mason – trădător. RUȘINE!!!!

Alăturat, vă prezentăm o fotografie în care îi puteți vedea pe frățiorii masoni Sorin Apostoliceanu si Florentin Popa (ambii de la PNL, acum), alături de soții și de alte persoane (frați masoni, cu neveste), dar ale căror chipuri le ascundem.

Poza a fost făcută în Templul Masonic, cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2019, atunci când doamnele ”masonerițe” au primit și câte un trandafir.

În cazul în care fratele mason Sorin Apostoliceanu contestă autenticitatea acestei fotografii, vom publica numele tuturor celor din poză, aceștia putând să vă confirme realitatea.

 

Dacă situația nu ar fi extrem de gravă, am putea să observăm în derâdere în ce hal a ajuns masoneria, din România. De la Nicolae Bălcescu, Mihai Sadoveanu sau Nicolae Titulescu, a ajuns la Sorin Apostoliceanu, Gelu Tofan și Florentin Popa. Vai de capul lor ....

Trebuie să remarcăm, totuși, un stereotip românesc – ăia care nu au prea multă minte și știu că nu pot să razbată în viață pe propriile puteri, intră în politică și/sau masonerie, doar, doar, îi împinge altcineva în față.

Concluzie:

Dragi piteșteni, fiți raționali, fiți precauți! Nu-i lăsați pe masoni să ne preia controlul! NU-L VOTAȚI PE MASONUL SORIN APOSTOLICEANU!

 

Întrebat în urmă cu câteva zile de redactorul Institutiilestatului.ro dacă este mason, Sorin Apostoliceanu a preferat să mintă, aşa cum vedeţi în video de mai jos.  

Ultimele stiri


Declaraţia zilei! Miuţescu - opt (8) CONSILII de ADMINISTRAŢIE

24.11.2020 - 20:10 PM, Anastasia

Adrian Miuţescu a intrat în vizorul presei centrale. ...Primarul Cristian Gentea – MESAJ pentru piteşteni!

24.11.2020 - 16:41 PM, Razvan

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj piteştenilor, cu privire la noile modificări aplicate la noua taxă de salubritate, dar şi referitoare la noul Centru de taxe și impozite de la Casa Cărții. ...VEŞTI PROASTE! Masa de Crăciun se va scumpi în 2020!

24.11.2020 - 16:18 PM, Razvan

Masa de Crăciun va fi mai scumpă anul acesta, avertizează specialiştii din industria alimentară. Alimentele de bază se vor scumpi semnificativ, cauzele fiind restricţiile COVID care au afectat domeniul HoReCa. ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.82 in baza a 235 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.67 in baza a 301 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.71 in baza a 586 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.52 in baza a 224 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.34 in baza a 233 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.87 in baza a 159 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.27 in baza a 197 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.53 in baza a 73 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.71 in baza a 214 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.04 in baza a 104 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!Medie calificativ: 4.00 in baza a 29 voturi
Va multumim pentru vot!


NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!  | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.27 in baza a 124 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro