În 2023, Piteștiul s-a plasat pe locul 3 (alături de Timișoara, Oradea, Constanța) la transparența bugetelor publice, din 109 municipii, conform analizei Funky Citizens.

“Am spus încă de la începutul mandatului meu că dezideratul cu care plec la drum este acela de a merge întotdeauna cu fruntea sus pe stradă, de a putea strânge mâna oricărui om din Pitești și de a simți că am făcut tot ce ținea de mine și de echipa pe care o conduc pentru a ne respecta angajamentele.

Relația cu cetățenii este prioritară pentru mine și am făcut din transparență și dialog obiective centrale ale mandatului meu. Vă prezint, pe scurt, ce-a însemnat, în anul 2023, în cifre, acest deziderat:

✅️ 335 de ore de audiență acordate de primar pentru 1353 de persoane.

✅️ 60% dintre întâlniri s-au materializat în deplasări ulterioare în teren și soluționarea pozitivă a cererilor primite de la cetățeni.

✅️ 37 de întâlniri ale echipei administrative cu peste 1240 de asociații de proprietari.

✅️ 6418 solicitări ale asociațiilor de proprietari soluționate.

✅️ 33 de asociații de proprietari premiate pentru curățenie, în scopul încurajării modelelor de bună practică în ceea ce privește comportamentul civic.

✅️ 1518 de solicitări analizate în cadrul Comisiei de organizare și sistematizare a circulației rutiere și pietonale.

✅️ Am asigurat transparență și acces pe platforma digitală http://www.xn--primariapiteti-w9e.ro/, cu ajutorul asistentului virtual de sinteză vocală și vizuală.

✅️ Am înființat canalul de YouTube al Primăriei Pitești, cu transmisii live: https://www.youtube.com/@primariamunicipiuluipitesti

🏆 Ca o încununare a acestei abordări a relației cu cetățenii, în 2023, Piteștiul s-a plasat pe locul 3 (alături de Timișoara, Oradea, Constanța) la transparența bugetelor publice, din 109 municipii, conform analizei Funky Citizens.

Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță, împreună!”, transmite Cristian Gentea.

CMF 21240002

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *