Informatii utile despre institutiile din judetul tau!

De ce sa irositi timp sau minutele din telefon incercand sa gasiti aceeasi informatie pe care la noi o puteti afla doar din cateva click-uri de mouse?
Cu noi economisiti timp si, poate, bani!

Joi, şedinţă ordinară la CJ Argeş. Proiecte importante pe ORDINEA de ZI

postat in 18.06.2021 - 12:56 PM / autor: Anastasia Vizualizari articol 466


Medie calificativ: 0.00 in baza a 0 voturi
Va multumim pentru vot!


Joi, şedinţă ordinară la CJ Argeş. ORDINEA de ZI Se convoacă Consiliul Judeţean Argeş în şedinţă ordinară pentru data de 24.06.2021, ora 12.00, prin mijloace electronice (on-line)

 

 

 

 

 

 

 PROIECT AL ORDINII D E Z I :

1. Procesul - verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 27.05.2021.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcţii ale Unității de Asistență Medico-Socială Călinești. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Unității de Asistență Medico-Socială Călinești. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Statului de funcții al Spitalului Județean de Urgență Pitești - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Centrului Cultural Județean Argeș. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui acord de parteneriat între Consiliul Județean Argeș și Fundația Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.

8. Proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de asociere între Județul Argeș și Asociația Voluntarilor Invictus. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei cu beneficiarii de finanțări nerambursabile de la bugetul local al județului Argeș pentru activităţi nonprofit de interes general, proiecte de cultură/tineret și proiecte sportive, conform Legii nr.350/2005, pentru anul 2021. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei cu beneficiarii de finanțări nerambursabile de la bugetul local al județului Argeș pentru activităţi nonprofit de interes general, unități de cult, conform Legii nr.350/2005, pentru anul 2021. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

11. Proiect de hotărâre privind asumarea responsabilității Consiliului Județean Argeș de organizare şi derulare a procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru pentru achiziţia produselor şi a contractelor/acordurilor-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative, aferente Programului pentru școli al României, pentru perioada 2021 – 2023. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a documentațiilor tehnico-economice: „STUDIU DE FEZABILITATE – ACTUALIZARE”, Studii de teren actualizate și Documentații pentru obținerea acordurilor/avizelelor prevazute în Certificatul de Urbanism, Deviz General – ACTUALIZAT pentru obiectivul de investitii: ”Laborator de Radioterapie Spitalul Județean de Urgență Pitești, județul Argeș”. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

13. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Argeş nr. 25/29.01.2021 privind aprobarea Proiectului tehnic şi a Detaliilor de execuţie pentru proiectul cu titlul ”Restaurarea Galeriei de Artă ”Rudolf Schweitzer- Cumpăna”- consolidarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural’’, cod SMIS 116332, ulterior semnării contractului de lucrări, precum şi a Hotărârii Consiliului Judeţean Argeş nr. 169/29.06.2017 privind aprobarea proiectului cu titlul ”Restaurarea Galeriei de Artă ”Rudolf Schweitzer- Cumpăna”- consolidarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural’’, a parteneriatului cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi a cheltuielilor legate de proiect, în etapa contractuală, cu modificările şi completările ulterioare. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

14. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.104/12.04.2018 privind aprobarea proiectului cu titlul “Extindere, modernizare și dotare spații Urgență Spitalul de Pediatrie Pitești” modificată prin H.C.J. nr.171/12.09.2019. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

15. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţii Serviciului Medicină Legală Argeş - Cabinetul teritorial Călineşti. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

16. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de folosință cu titlu gratuit în favoarea Spitalului de Boli Cronice Călinești asupra unor spații în suprafață totală de 358,97 mp, situate în incinta imobilului C3 – Clădire Spital Nou. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

17. Proiect de hotărâre pentru completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 127/27.05.2021 privind trecerea unor părţi din imobilele terenuri şi construcţii aferente drumurilor județene D.J. 704 H și D.J. 703 I din domeniul public al Judeţului Argeş în domeniul public al Statului Român. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

18. Proiect de hotărâre privind stabilirea perioadei în care se efectuează activitatea de inventariere a domeniului public şi privat al Judeţului Argeş. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

19. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special Asociației de dezvoltare intercomunitară de utilitate publică pentru serviciul de transport public local ,,ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU TRANSPORT PUBLIC PITEȘTI“. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

20. Proiect de hotărâre privind desemnarea Direcției pentru Agricultură Județeană Argeș ca entitate care să acorde avizul consultativ potrivit Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementarea pieței produselor din sectorul agricol. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.

21. Proiect de hotărâre privind actualizarea unor anexe ale Monografiei economico-militare a Județului Argeș. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.

22. Proiect de hotărâre privind validarea componenței Autorității Teritoriale de Ordine Publică Argeș. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

23. Proiect de hotărâre privind actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Argeș pe anul 2021. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș. 

Ultimele stiri


Actuala coaliție de dreapta are o atitudine dușmănoasă față de români

28.07.2021 - 09:21 AM, Razvan

În afară de fluturarea unei creșteri economice umflate prin manipulare, fără impact pentru populație, actuala coaliție nu pare interesată de problemele românilor, ci doar de răfuielile partinice. Agricultura, Educația, Sănătatea, Justiția, Administrația, aproape toate domeniile statului sunt l...Ion Georgescu: LA MULȚI ANI, AMBULANȚA!

28.07.2021 - 09:06 AM, Razvan

Serviciul de Ambulanță a împlinit astăzi 115 ani! Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată, în fiecare an, la 28 iulie, în anul 1906 funcționând prima ''Salvare'' din Bucureşti sub deviza ''Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor!'' ...Se asfaltează drumurile la Oarja

28.07.2021 - 08:57 AM, Razvan

Se anunţă proiecte importante de infrastructură în comuna Oarja! Primarul Constantin Bîlea are în plan asfaltarea drumurilor din comună, ştiind că acest aspect e foarte important pentru comunitate, dar şi pentru investitorii care au afaceri importante la Oarja. ...

Cele mai vizualizate stiri


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala!Medie calificativ: 2.81 in baza a 242 voturi
Va multumim pentru vot!


Structura anului școlar 2016-2017. S-a stabilit când începe școala | institutiilestatului.ro

DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere!Medie calificativ: 3.67 in baza a 312 voturi
Va multumim pentru vot!


DACIA FACE ANGAJĂRI! Sute de posturi libere! | institutiilestatului.ro

Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drumMedie calificativ: 3.69 in baza a 596 voturi
Va multumim pentru vot!


Renaşte ARO! NOUL ARO 2016 este gata de drum | institutiilestatului.ro

Un RENUMIT MEDIC ginecolog de la Spitalul Judeţean Argeş – CEZARIANĂ de MĂCELAR!Medie calificativ: 3.51 in baza a 242 voturi
Va multumim pentru vot!


RENUMIT MEDIC de la Spitalul Judeţean Argeş-CEZARIANĂ de MĂCELAR!  | institutiilestatului.ro

Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa!Medie calificativ: 3.33 in baza a 238 voturi
Va multumim pentru vot!


Veste bunã! Mamele vor primi bani toatã viaţa! | institutiilestatului.ro

Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!Medie calificativ: 2.89 in baza a 166 voturi
Va multumim pentru vot!


Atenţie! Ţeparul cu Mercedes acţioneazã în Piteşti!  | institutiilestatului.ro

10 Mai - Zi liberăMedie calificativ: 3.28 in baza a 210 voturi
Va multumim pentru vot!


Pe 10 Mai vom avea zi liberă | institutiilestatului.ro

NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!Medie calificativ: 3.97 in baza a 37 voturi
Va multumim pentru vot!


NUCLEARA la PNL Argeṣ! Cu 3 la BAC a ajuns la Curtea de Conturi!  | institutiilestatului.ro

Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ Argeş, la 31 martieMedie calificativ: 3.55 in baza a 80 voturi
Va multumim pentru vot!


Salariul lui Dan Manu - 21.375 lei. Vezi toate salariile de la CJ  | institutiilestatului.ro

Fabrică de la Braşov se mută în Argeş! Peste 300 de noi locuri de muncă!Medie calificativ: 3.68 in baza a 217 voturi
Va multumim pentru vot!


Fabrică de la Braşov se mută în Argeş!Peste 300 de locuri de muncă | institutiilestatului.ro

HALUCINANT! Un copil, diagnosticat la Spitalul de Pediatrie cu ‘rãcealã la burticã’ avea PERITONITĂ!Medie calificativ: 3.02 in baza a 107 voturi
Va multumim pentru vot!


Un copil, diagnosticat la Pediatrie cu ‘rãcealã’ avea PERITONITĂ! | institutiilestatului.ro

Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!Medie calificativ: 3.21 in baza a 141 voturi
Va multumim pentru vot!


Uimitor! 10.000 de PSD-işti la mitingul de la Piteşti!  | institutiilestatului.ro