Comisarul european pentru Locuri de Muncă și Drepturi Sociale, Nicolas Schmit, a făcut astăzi o vizită oficială în județul Argeș.

„Am avut o zi fructoasă în prezența comisarului european pentru Locuri de Muncă și Drepturi Sociale, Nicolas Schmit, care a fost, astăzi, în vizită oficială în județul Argeș, la invitația ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu. Comisarul european a venit însoțit de europarlamentarul Victor Negrescu.

💯 Cu sprijinul lui Victor Negrescu și al lui Nicolas Schmit, Simona Bucura Oprescu și Marcel Ciolacu au reușit eliminarea tuturor piedicilor făcând astfel posibilă majorarea pensiilor românilor.
🚗 Pentru că au venit în județul nostru, le-am prezentat oaspeților câteva dintre cele mai importante obiective. Am fost împreună la Uzina Dacia Mioveni, pentru a vedea pe viu locul unde argeșeni extrem de bine pregătiți au făcut din autoturismele noastre unele dintre cele mai apreciate produse auto din lume. A fost locul ideal, mai ales că domnul Nicolas Schmit a promovat politici la nivel european care țin de profesionalizare, dar și de justețea salarizării și reducerea decalajelor financiare.
🏠 Am fost împreună și la #MuzeulGolești, un loc de excepție pentru ceea ce înseamnă istoria și cultura județului #Argeș, dar și pentru România.
🤝 Evident că, ajunși la #Mioveni, nu puteam rata o întâlnire cu cei care reprezintă cel mai bine #orașultinereții: tinerii noștri frumoși care sunt promovați de echipa PSD Argeș și de candidatul PSD la Primăria Mioveni – Aurel Costache și echipa sa.
💯 A fost o zi importantă pentru că, la Mioveni și în Argeș, l-am avut ca oaspete pe unul dintre cei mai buni comisari europeni, cel care sperăm că ne va reprezenta în vârful Comisiei Europene. Succesul domniei sale și al nostru nu se poate realiza decât prin aportul fiecăruia dintre noi, prin ceea ce vom alege pe 9 iunie când trebuie să îi trimitem în Parlamentul European pe cei ce ne reprezintă cu adevărat.
👍 Mioveni este orașul tinereții, cu oameni minunați care înfăptuiesc lucruri de care suntem mândri.
✌️ Suntem într-un moment în care trebuie să ne unim forțele, să manifestăm solidaritate între noi și să fim învingători pe 9 iunie”.
Material realizat de către Iannis Mediagrup SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *