Mama ei de politică și de politicieni!

Am stat mult să mă gândesc dacă să mai scriu acest articol. Azi e mare sărbătoare și mai suntem și în ajunul Săptămânii Patimilor. M-am certat eu cu mine. Pe de o parte l-aș aduce pe Coteț cu picioarele pe pământ, prea ne ia de proști, pe de altă parte mă gândesc că-l va judeca electoratul. Totuși, nu pot trece peste o așa ceva. Nu pot și gata! 

Mihai Coteț nu a învățat nici că scrisul rămâne și nici să tacă din când în când. Iată cum înfiera el decizia primarului și a echipei sale de a duce Simfonia Lalelelor în Parcul Lunca Argeșului:

„În premieră, Simfonia Lalelelor va fi organizată, anul acesta, în Parcul Lunca Argeșului. Acest lucru ni s-a adus la cunoștință de către municipalitate, nu am fost consultați nici noi, nici cetățenii, cei care sunt beneficiarii principali ai evenimentului. Ni s-a dat să votăm doar ,,nota de plată” despre care ni s-a spus că va fi, totuși, ceva mai mică.
Parcul Lunca Argeșului este, într-adevăr, un loc generos, dar ,,Simfonia Lalelelor” înseamnă și un eveniment care ne dorim să aducă venituri la bugetul Piteștiului, nu să consume venituri, un eveniment care să fie profitabil pentru antreprenorii locali. Vrem ca turiștii să vină și să-și lase banii în Pitești.
Nu cred că cele câteva standuri cu mâncare și răcoritoare ce vor fi aduse în Lunca Argeșului vor reprezenta vreun mare ajutor pentru mediul de afaceri piteștean. Din punctul meu de vedere, o expoziție florală cu vânzare amenajată în centrul orașului, care este o zonă de interes și la îndemână pentru toată lumea și o zonă de evenimente și entertainment organizată în Parcul Lunca Argeșului ar fi fost mult mai potrivite. La acest moment, nu stăm bine nici la capitolul infrastructură rutieră și accesibilitate în condiții rezonabile de civilizație, nici la capitolul infrastructură generatoare de venituri”, scria Coteț pe o rețea de socializare pe 1 aprilie. Și nu e păcăleală. Postarea încă există.

Acum, după ce a văzut că piteștenii au venit cu zecile de mii la Simfonia Lalelelor și majoritatea spun că a fost cea mai tare ediție, Coteț și gașca lui de la PNL Pitești spun că au pus umărul la această schimbare în bine. Bă, ești nebun? Păi nu ai spus că nu ați fost consultați, că doar vi s-a adus la cunoștință și că nici nu îți place propunerea? Cum mă să îți schimbi radical declarațiile într-un timp atât de scurt, două sptămâni? 

Ieri, 16 aprilie, PNL Pitești, organizație condusă de Mihai Coteț spune așa: „Se simte un suflu nou în administrația piteșteană, după ce ani întregi s-au urcat pe scene, politicienii au înțeles că rolul lor nu este să stea cocoțați în public. Ne bucurăm că am pus și noi umărul la această schimbare în bine. Simfonia lalelelor începe să își recapete din strălucire, nu e perfect, dar mult mai bine. Felicitări organizatorilor!”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.