Dacă vă amintiți circula ”vorba” cum că la Caracal s-a răsturnat căruța cu proști și – de aici – au început glumele: a luat foc sediul pompierilor, s-a furat uşa poliţiei, cimitirul e pe strada Învierii, brutăria e construită pe strada Foametei, închisoarea e pe strada Libertăţii, există o singură şcoală şi se numeşte Şcoala nr. 2 … dar și aia că un bilet cu autobuzul la dus e 1 leu, iar la întors (pe aceeași rută) e 2 lei. 

Cam așa și la noi în Argeș, dacă intri pe strada Sticlelor dinspre Ștefănești – spre Pitești, traficul rutier este interzis autovehiculelor cu sarcina maximă admisă mai mare de 3,5 tone, dar dacă vii dinspre Pitești – spre Ștefănești (tot pe strada Sticlelor), această restricție nu mai există. 

Ca la proști … sau ca la ”șmecheri”??? 

Restricția a fost impusă pentru că majoritatea casele din zonă au suferit deja avarii din cauza traficului greu, de pe această rută. 

Golanii, au pus acest semn de restricționare a traficului doar să scape de gura localnicilor, dar – ÎN FAPT – NIMENI NU RESPECTĂ ACEST SEMN DE CIRCULAȚIE. 

Ia să circulați o dată pe strada Sticlelor și să vedeți câte firme cu autovehicule de mare tonaj sunt acolo … chiar nu se întreabă nimeni – de la poliție – cum mama dracului ajung vehiculele alea grele, acolo??? 

Să vă mai spunem că s-a făcut și o trecere de pietoni în curbă, doar ca să îi pice bine cuiva?  

Săracul … scump domn‘e, scump …  

O să revenim pe subiect … suntem nevoiți să ne substituim noi (instituțiilestatului.ro) instituțiilor statului, atât timp cât acestea nu-și fac treaba. 

PS 

Mai bine dați dracului jos semnul ăla ca să nu mai vadă o lume întreagă neputința, neimplicarea, indiferența poliției. 

Domnule chestor Marian Badea … a trecut aproape un an, ne răspundeți și nouă la petiția aia în care v-am întrebat dacă mașina SPP circula regulamentar pe contrasens (https://www.institutiilestatului.ro/actualitate/bastanii-nu-sade-la-coada-cu-pulimea-ca-ei-e-smecheri-pe-ei-ii-plimba-spp-ul/) ?  Asta ca să afle toți românii că am formulat o petiție scrisă pe aceasta temă și că IPJ Argeș nu ne-a răspuns. 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *