SPICUL BALACI S.R.L. anunța finalizarea proiectului cu titlul “Granturi pentru capital de lucru acordate entitatilor din domeniul agroalimentar cu finantare din   fonduri externe nerambursabile” proiect  nr. RUE M2-AGRI-2417  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, instituită prin OUG nr 61/2022 pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar a căror activitate a fost afectata de efectele pandemiei de COVID-19. 

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT) si Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții si Promovarea Exportului (AIMMAIPE),      respectiv 27.06.2022 până la 26.06.2023. 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea firmei SPICUL BALACI S.R.L. 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:  

-respectarea prevederilor contractului de finanțare, precum si pe cele ale OUG nr 61/2022,schemei de ajutor de stat, ghidul solicitantului si procedurii de                     implementare a măsurii, 

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni 

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor, 

-coparticiparea la constituirea capitalului de lucru in procent de 15% din valoarea grantului la data acordării grantului pentru capital de lucru. 

 

Valoarea proiectului este de 544690.66 LEI (valoarea totala) din care 473644.05 lei grant si 71046.61 cofinanțare. 

 

Proiect cofinanțat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020] 

 

SPICUL BALACI S.R.L. 

CUI/CIF: 24275653 

Nr. Registrul Comerțului: J34/640/2008 

Adresa: LOCALITATEA BALACI, JUDETUL TELEORMAN.  

 

Persoană de contact: 

GRAMA DORINA, Telefon: 0745185562 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *