Achitarea tarifului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă redevine obligatoriu de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, anunță Compania de Drumuri. Taxa a fost suspendată o perioadă pe durata lucrărilor la Podul de la Borcea (Fetești), însă lucrările acolo s-au finalizat și circulația a fost deschisă fără restricții în urmă cu o săptămână.

Astfel, începând din noaptea de joi, 13.07 – 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanții la trafic.

CNAIR reamintește conducătorilor auto că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) poate fi achitat astfel:

  • prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);
  • lista completă a distribuitorilor autorizați să încaseze peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) se poate verifica aici;
  • prin SMS, la numărul 7577.

Pentru mai multe detalii privind plata peajului prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms.

“În cazul în care s-a omis plata anticipate, iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate cu semnul e-tarif peajul poate fi achitat ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii” – transmite CNAIR.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *