Cea de-a 31-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a OSCE, care are loc, în această vară, la Palatul Parlamentului, vine cu o cheltuială de 1,7 milioane de euro pe care Camera Deputaților, organizatorul acestei plenare, o pregătește.
Cea mai importantă parte a acestei sume se va duce pe mobilier nou-nouț, restul banilor mergând pentru achiziția unor calculatoare și a unor servere. Camera inferioară a Parlamentului și-a luat angajamentul să finalizeze procedurile de achiziție până în luna aprilie.

Camera Deputaților anunță, pe portalul achizițiilor publice, trei cumpărături majore, în vederea organizării, la Palatul Parlamentului, între 29 iunie și 8 iulie 2024 a celei de-a 31-a sesiuni a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Este vorba despre achiziția unor piese de mobilier, despre achiziția unor echipamente de stocare și despre achiziția unor calculatoare de birou de tip All in One, așa cum rezultă din trei anunțuri de participare, publicate de autoritatea contractantă, în cursul lunii februarie, pe SEAP (Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice).

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *