Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 2 – 6 mai 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:

 

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, luni, 2 mai, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Simfonia Lalelelor – tradiție și inovație”, în cadrul proiectului sub genericul „Oameni de cultură piteșteni”, marți, 3 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Lucian Blaga – poetul luminii”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Mari iubiri ale literaturii române”, eveniment care va avea loc miercuri, 4 mai, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea volumului de versuri cu titlul „Vals”, de Loreta Din, eveniment editorial care se va desfășura joi, 5 mai, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Portret de autor. Proză contemporană (II). Mihai Iovănel – <Istoria Literaturii Române Contemporane 1990 – 2020>”, eveniment care va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.