Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 26 – 29 aprilie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:

 

Prelegerea cu tema „Curtea de la Argeș”, marți, 26 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recitalul de muzică folk-hop ,,Long live love!”, marți, 26 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema ,,Puterea gândului în procesele de vindecare și de optimizare a ființei”, eveniment care se va desfășura marți, 26 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Raportul sensibil dintre adolescent și profesor”, miercuri, 27 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Și totuși există modele! (I)”, eveniment care se va desfășura miercuri, 27 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Mitropolitul Anastasie Crimca al Moldovei”, eveniment care poate fi urmărit live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 27 aprilie, de la ora 20:00.

Recital de folclor în cadrul proiectului sub genericul ,,De la Vâlcea la Pitești”, joi, 28 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,La Taifas cu Muzele”, eveniment care va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Arta este pentru toți – cum să ne uităm la un tablou ca un specialist”, eveniment care va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.