Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 9 – 15 mai 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:

 

Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 9 mai, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema ,,Mari Juriști și Filosofi ai Dreptului. Mircea Djuvara și Eugeniu Speranția”, eveniment care se va desfășura luni, 9 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Să trăim ca frații, împreună”, eveniment care va avea loc marți, 10 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.

Prelegerea cu tema ,,Cominternul educațional și Deșcolarizarea digitală”, miercuri, 11 mai, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Cezar Petrescu”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Literatura română necanonică”, miercuri, 11 mai, de la ora 14:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Joaca și jocul”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Copii și părinți, prietenii mei”, eveniment care se va desfășura joi, 12 mai, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Pasiune și slujire spirituală”, în cadrul proiectului „Medalion cultural cu Mariana Claudia Filipescu”, eveniment care se va desfășura joi, 12 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Medalionul muzical ,,Ed Sheeran – cântărețul cu chitară”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 13 mai, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Concursul Național de Dans Sportiv DANSUL FLORILOR, ediția a 34-a, coordonat de coregrafii Alfred Schieb și Corina Schieb, eveniment care deschide seria manifestărilor dedicate „Zilelor Municipiului Pitești” și care se va desfășura sâmbătă, 14 mai între orele 09:00 și 21:00 și duminică, 15 mai, între orele 10:30 și 15:00, la Sala Sporturilor din Pitești. Concursul Național de Dans Sportiv DANSUL FLORILOR este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Federația Română de Dans Sportiv, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Clubul Total Dance.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.