Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 6 -10 februarie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

 

Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 6 februarie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Medalionul cultural cu tema „Parada liceelor (II)”, luni, 6 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „O istorie culturală a pernelor”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 6 februarie, de la ora 20:00.

Dezbaterea cu tema „Natură și poezie”, marți, 7 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Anatomii subiective”, marți, 7 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Galeș. Un sat românesc”, miercuri, 8 februarie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Despre Filosofie și Filosofi. Socrate, Platon, Aristotel”, eveniment care va avea loc miercuri, 8 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Regăsirea Omului”, joi, 9 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Situații speciale în educație”, eveniment care se va desfășura joi, 9 februarie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recitalul muzical sub genericul „Cântece de dragoste”, vineri, 10 februarie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *