Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilitati ”Sanse Egale” – Domnești, din carul DGAЅPC Argeș, în parteneriat cu Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART organizează astăzi, de la ora 12.00 vernisajul Expozitiei de Pictură și Fotografie din cadrul proiectului ”IMPACT – Incluziune si Motivare Prin Arte a Copiilor si Tinerilor”.

 

Evenimentul are loc pe scena Caminului Cultural Domnesti din comuna Domnesti și este realizat cu sustinerea: Consiliului Judetean Arges, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului – D.GA.P.S.C. Arges, Inspectoratul Scolar Arges, Primaria comunei Domnesti.

Expozitia cuprinde lucrarile copiilor si tinerilor participanti la atelierele de arte ale proiectului ”IMPACT” din cadrul Centrului de zi pentru copii si tineri cu dizabilitati ,,Sanse Egale”.

Pe parcursul anului scolar, copiii si tinerii, beneficiari ai proiectului IMPACT, coordonat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, au participat la ateliere de arte: teatru, film, dans, pictură, sculptură, fotografie, diferitele tipuri de arte ajutând la dezvoltarea abilităților personale si interpersonale, de comunicare și integrative ale copiilor si tinerilor implicati in proiect.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *