Primărița Elena Lasconi a rupt gura târgului cu noua sa ținută vestimentară. Zilele trecute, a oficiat cununia civilă pentru doi tineri care au ales să îmbrace haina militară chiar în ziua nunții lor. Mirele și mireasa sunt angajați în structurile de Apărare ale țării, deci ținuta lor era justificată. Ce ne facem însă cu primărița Elena Lasconi care, inspirată de cei doi miri, a îmbrăcat haina militară. AENȚIE, haina militară de luptă, nu pe cea de gală! Cei care lucrează în sistem cunosc diferențele, numai doamna primar, ba!

 

În altă ordine de idei, Lasconi a îmbrăcat o ținută care nu i se cuvine. N-ai ce căuta să te îmbraci cu o haină militară dacă nu o meriți. Ba mai tragi și eșarfa de primar, peste, ca să te faci de râs original. Ѕă se mute circul la Câmpulung, definitiv…

Dacă tot îi plac uniformele, data viitoare, Elena Lasconi ar putea opta pentru veșmintele preoțești. Și asta numai dacă va cununa civil un viitor preot, gen, ca să-i facă pe tineri să se simtă în largul lor, la fel cum a comis-o zilele trecute.

„Să iubești atât de mult haina militară, încât să o porți în ziua căsătoriei, asta înseamnă devotament! Astăzi am oficiat căsătoria lui Liviu și a Claudiei. Casă de piatră, dragilor!

Am ales o altfel de ținută tocmai pentru că știu cât de mult înseamnă pentru ei și mă bucur. Pun mult suflet la oficierea fiecărei căsătorii, am de fiecare dată emoții, pentru că fiecare este unică.”, a scris Lasconi, pe Facebook.

P.Ѕ: Doamna primar, ne-ați terminat! Probabil că ați fost inspirată de fostul primar Mazăre care a făcut pe clovnul ani buni la Constanța, iar acum prestează la pușcărie…

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.4 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.