Așa cum v-am anunțat, ziua de ieri a fost dedicată echipei FC Argeș.  Fani de toate vârstele s-au adunat în Piața Primăriei pentru a marca cei 50 de ani de când echipa din Trivale a câștigat titlul de campioană a României.
În urma evenimentelor de ieri, primarul Piteștiului, Cristian Gerntea, transmite un mesaj:
„Ei au scris istoria!
Noi i-am onorat!
Am fost bucuros și extrem de onorat să îi revăd pe campionii noștri, după 50 de ani de la câștigarea primului Titlu de Campioană a României pentru FC Argeș!
Din păcate, mulți dintre idolii de atunci nu mai sunt printre noi…
1972 a fost un moment reper în istoria fotbalului românesc, de cotitură pentru istoria clubului nostru.
Prezența președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, respectiv a secretarului general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, la evenimentul nostru demonstrează importanța acelui titlu pentru toți cei care cunosc și iubesc fotbalul, dar mai ales pe FC Argeș.
Este datoria mea și a noastră, a piteștenilor, să onorăm gloriile locale, pe cei care ne-au scris istoria, să vi-i prezentăm celor care sunteți mai tineri și împreună să întărim spiritul alb-violet, în speranța că vom reedita performanțele de odinioară!
Faptul că avem și două proiecte pe care municipalitatea le pregătește: o bază sportivă în Parcul Ștrand, respectiv noul stadion din Trivale, cel care a intrat în linie dreaptă prin preluarea terenurilor, demonstrează că Primăria și Consiliul Local Pitești susțin performanța!
Nu ne interesează să facem doar act de prezență în competiții!”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.