Una dintre atracțiile inedite pe care piteștenii le vor descoperi în Parcul „Lunca Argeșului”, în acest weekend, în cadrul manifestărilor dedicate festivalului „Simfonia Lalelelor”, ediția a 45-a, este expoziția cu profund caracter științifico – educațional „Dino Park”, care oferă o incursiune unică în istoria îndepărtată a planetei noastre.

 

„Dino Park” invită vizitatorii într-o călătorie captivantă în perioada când dinozaurii dominau pe Pământ! Copii și adulți sunt așteptați, în expoziție, de numeroase specii de dinozauri, animați prin tehnologie de ultimă generație, creați de echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni pricepuți de pe două continente – Asia și Europa.

Aceștia sunt animatronici, respiră, văd, se mișcă, emit sunete realistice, unii chiar execută comenzi, oferind vizitatorilor posibilitatea unei experiențe de neuitat, printr-o interacțiune reală cu animalele preistorice.

Expoziția „Dino Park” va fi disponibilă spre vizitare, în Parcul „Lunca Argeșului”, până la finalul lunii mai, pentru toți piteștenii dornici de aventură, cunoaștere și distracție în aer liber, alături de #dinozauri!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.