Daniela Irimia, directoarea Școlii nr. 1 Costești, și-a dat demisia.

O echipă a Inspectoratului Școlar Județean Argeș a ajuns luni dimineață în control la școala din Costești, după ce  imaginile cu bătăile copiilor din școală au fost difuzate pe toată presa locală și națională.

Deși în weekend directoarea spunea că nu are nicio vină, Daniela Irimia a decis, astăzi, să-și dea demisia din funcția de director.

Potrivit surselor Institutiilestatului.ro, nici directoarea adjunctă nu ar trebui să stea liniștită. Și ea este vizată de ancheta inspectorilor de la ISJ Argeș.

 

Sursa foto: Facebook.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 30

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

6 thoughts on “Directoarea Școlii nr. 1 Costești și-a dat DEMISIA

  1. Da…numai Tudosoiu poate sta liniștit, pe el il protejează PSD-ul…e greu ca inspector general, sa nu știi ce se întâmplă în școlile din județ…
    Și primarul Baicea, ar trebui responsabilizat, pentru că, în ciuda demersurilor făcute de ani de zile, de către școli, nicio școală din Costesti, nu are contract cu o firmă de pază, care, conform legii, ar trebui asigurată de către primărie… lucrurile nu se vor așeza, noul director, nu are cum să-i educe pe elevi. Adevărații vinovați sunt părinții sau tutorii…care ar trebui să răspundă pentru minorii sub 14 ani.

  2. Da, Tudosoiu de ce nu demisionează, nu i pentru el functia de general, la cate probleme sunt in Arges în școli, mi -ar fi rușine să comentez. Dar politica- i politică. A stat destul in funcție și n a făcut nimic.

  3. Si Tudosoiu sa iși dea demisia Nu i capabil sa gestioneze scolile argeșene. De ce nu publicati comentariile? Mai bine vă numiți instituțiile statului PSD ist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *