Cu ocazia începutului anului școlar, compania a oferit ghiozdane și rechizite copiilor de clasa 0 din Râncăciov.

DRÄXLMAIER Pitești a continuat tradiția de susținere a micilor școlari de clasa 0, oferind 24 de ghiozdane pline curechizite, care să îi ajute la învățătură.

Anul acesta, voluntarii DRÄXLMAIER s-au îndreptat către elevii Școlii Gimnaziale din Râncăciov, unde au avut ocazia să interacționeze cu cei mici și să se încarce cu bucuria lor de a primi cadourile. Voluntarii care au înmânat rechizitele au încurajat copiii să obțină rezultate cât mai bune la învățătură.

„Suntem încântați să fim alături de micii elevi de la școala din Râncăciov cu această ocazie. Sperăm ca acțiunea noastră să fie un sprijin și o încurajare pentru aceștia. DRÄXLMAIER susține accesul la educație și ne bucurăm ca, împreună cu școala, să putem contribui la crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea elevilor. Sprijinirea celor mici este o investiție în viitor și avem convingerea că, prin educație, aceștia vor deveni membri de seamă în comunitatea lor”, a declarat Bernd Schmitt, director general DRÄXLMAIER Pitești.

Acțiunea s-a desfășurat împreună cu Fundația Lumină în suflet”, un partener cu tradiție al companiei.

„Împreună cu DRÄXLMAIER Pitești reușim să facem în continuare fapte bune. Ghiozdanele copiilor au fost pregătite cu tot ce este nevoie pentru ca ei să poată începe anul școlar în cele mai bune condiții”, a declarat Claudia Bordei, reprezentant al Fundației „Lumină în suflet”.

Compania DRÄXLMAIER Pitești este alături de comunitățile argeșene de peste trei decenii.Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *